0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Jiu Jitsu pak

Wilt u een goed Jiu Jitsu pak kopen dan is de kwaliteit belangrijk voor het beoefenen van de sport. Deze vechtsport is afkomstig uit Japan en maakt gebruik van aanvals- en verdedigingstechnieken uit diverse vechtdisciplines. De sport is geschikt voor iedereen, jong en oud, mannen en vrouwen. Daarom vindt u Jiu Jitsu pakken in verschillende soorten en maten in ons aanbod. Of u nu een beginner of een ervaren wedstrijdsporter bent, onze professionele pakken bieden gegarandeerd een stevige en betrouwbare uitrusting. Bestel een Jiu Jitsu pak en de nodige accessoires eenvoudig via de webshop.

STEVIG JIU JITSU PAK

Al onze pakken zijn extra stevig, doordat ze verstevigde schouders, mouwen en revers hebben. De broek van het Ronin Jiu Jitsu pak is zelfs voorzien van kniestukken met een traditionele koordsluiting. Kies uit diverse Jiu Jitsu pakken van betrouwbare merken:

De pakken van Grips bieden voldoende steun aan iedere actieve beoefenaar van Brazilian Jiu Jitsu. De outfits zijn beschikbaar in de maten A1 tot en met A5. Bekijk op de site welke maat bij u past. De Jiu Jitsu pakken zijn krimpvrij en laten nauwelijks nare luchtjes door. De mouwen en broekpijpen sluiten nauw aan, waardoor u er vrij in kunt bewegen. Wanneer u tijdens een wedstrijd op de grond terecht komt, heeft u bovendien geen last van een vervelende rugnaad. Een Jiu Jitsu pak van Grips of Ronin is een aanwinst voor iedere serieuze sportbeoefenaar die op zoek is naar een stevig en professioneel maatpak. 

VERSCHIL BRAZILIAANS JIU JITSU EN JIUJITSU

Het Braziliaans Jiu Jitsu houdt zich vooral bezig met het grondgevecht en het verslaan van tegenstanders in een wedstrijdsituatie. Gewoon ju-jiutsu of jiujitsu richt zich op praktijksituaties, waarbij de sporter het op moet nemen tegen meerdere tegenstanders. Laat u adviseren door onze medewerkers over het juiste Jiu Jitsu pak en de geschikte maat. Bekijk gerust eens ons hele aanbod via de webshop of kom uw pak passen in onze fysieke vechtsportwinkel in Amsterdam. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Jiu-Jitsu Assortiment

 

 

Jiu Jitsu pakken bij Aiki-Budo Sport