0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • SSL-gecertificeerde webshop

Kick bokswinkel Amsterdam

Bent u op zoek naar dé kick bokswinkel in Amsterdam? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Aiki-Budo is het adres voor al uw kick boks benodigdheden. Van vechtsport kleding tot wapens, van bokshandschoenen tot sportvoeding: bij Aiki-Budo vindt u alles wat nodig is voor de beoefening van het kick boksen. Naast onze kick bokswinkel in Amsterdam hebben wij een webshop waarin u een uitbreide selectie vindt van onze producten.

Kick bokswinkel in Amsterdam

Het grote voordeel van de combinatie van een winkel en een webshop is dat u altijd bij ons terecht kunt. Bovendien kunt u in de kick bokswinkel in Amsterdam de producten bekijken, passen en eventueel later online bestellen. Ontdek onze kick bokswinkel in Amsterdam voor onder andere bokshandschoenen en dojo materialen.

Voorraad kick bokswinkel Amsterdam

Alle producten die voorradig zijn in onze kick bokswinkel in Amsterdam worden nog dezelfde dag naar u verstuurd. Wanneer u voor 12.00 uur bestelt heeft u de producten dus morgen al in huis. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit ons ruime assortiment plaatst u de producten in uw winkelmand. U rekent uw bestelling veilig af via iDeal, bank/giro of onder rembours. Wilt u de producten liever eerst bekijken en/of passen? Dan kunt u terecht in onze kick bokswinkel in Amsterdam. Onze medewerkers staan voor u klaar. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving