0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Kickboks handschoenen

De ideale kickboks handschoenen vindt u natuurlijk bij Aiki Budo. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met diverse kickbokshandschoenen. Zo verkopen wij niet alleen kickbokshandschoenen voor trainingen, maar ook kickbokshandschoenen voor wedstrijden. Bekijk al onze producten in de webshop. Onze kickbokshandschoenen zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en bovendien leveren wij enkel kickbokshandschoenen van hoge kwaliteit.

Handschoenen van de beste kickboksmerken

De kickbokshandschoenen die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit, omdat wij enkel handschoenen verkopen van de beste merken op het gebied van kickboksen. De merken die wij verkopen zijn, onder andere:

  • Century U.S.A.;
  • MUAY;
  • RONIN fight-gear;
  • TWINS;
  • Venum.

Welke maat kickbokshandschoenen moet ik hebben?

Deze vraag krijgen wij vaak, wat natuurlijk begrijpelijk is. In de webshop staat bij ieder paar kickbokshandschoenen een tabel waarin de maten worden aangegeven. De maten van (kick)bokshandschoenen worden gemeten in gewicht. Naar aanleiding van uw eigen lichaamsgewicht moet u kiezen voor hoeveel oz (ounces) u handschoenen wilt. Over het algemeen raden wij 12 of 14oz aan, zeker voor beginnende boksers. Het is belangrijk dat een kickbokshandschoen strak zit, om blessures te voorkomen. Toch moet u erop letten dan de handschoenen niet gaan knellen, want dat werkt al helemaal niet voordelig. De handschoenen gaan wel minder strak zitten naarmate u deze vaker gebruikt, dus als u deze voor het eerst draagt moeten ze nét iets te strak zitten dan u zou willen.

Materialen van kickbokshandschoenen

Kickbokshandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Over het algemeen zijn handschoenen van kunstleer een prima keuze. Die varianten zijn goedkoper en werken prima als u één of twee keer per week gaat trainen. De handschoenen zijn wel iets kwetsbaarder en meer slijtagegevoelig dan lederen kickbokshandschoenen. Bij regelmatig gebruik, meer dan twee trainingssessies per week, is het aan te raden om leren kickbokshandschoenen te kiezen. Deze handschoenen gaan relatief langer mee en zorgen voor een betere bescherming van uw handen en polsen.

Kickbokshandschoenen online bestellen

De meeste kickbokshandschoenen hebben wij op voorraad. Dat betekent dat wanneer u deze voor 12.00 uur bestelt, u de handschoenen de volgende dag al kunt gebruiken! Het plaatsen van een bestelling gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Natuurlijk kunt u alle kickbokshandschoenen ook komen passen bij ons in de Aiki Budo vechtsportwinkel, in Amsterdam. Daar kunnen onze ervaren verkoopmedewerkers u helpen bij het uitkiezen van de beste kickbokshandschoenen voor u. Hun professionele adviezen hebben al veel boksers voor u geholpen. Uw ideale kickbokshandschoenen vindt u bij Aiki Budo, dé specialist op het gebied van vechtsportartikelen!

 

Assortiment trainings kickbokshandschoenen

 

 

kickboks handschoenen kopen bij Aiki-Budo Sport