0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Muay Thai winkel

Muay thai winkel Aiki-Budo SportEen Muay Thai winkel biedt niet alleen de juiste kleding aan, maar ook professionele bokshandschoenen en beschermers. Muay Thai is namelijk niet zomaar een vechtsport. Het is een eeuwenoude vechtsport die gebonden is aan net wat andere regels dan het boksen. Daarom bieden we speciale Muay Thai bokshandschoenen, scheenbeschermers en kleding aan in onze Muay Thai winkel waarmee je goed voorbereid een wedstrijd of training ingaat.

MUAY THAI SHORTS EN BOKSHANDSCHOENEN

De bokshandschoenen zijn een belangrijk onderdeel van Muay Thai. Anders dan Muay Boran, waaruit de sport zich heeft ontwikkeld, maakt Muay Thai geen gebruik van de blote vuisten, maar van speciale handschoenen. Naast de handschoenen mogen ook de ellebogen, knieën en benen gebruikt worden tijdens het boksen. Een complete Muay Thai outfit vind je in onze Muay Thai winkel in Amsterdam:

  • Muay Thai shorts;
  • bokshandscohenen;
  • been beschermers;
  • hand- en armbeschermers;
  • bandages.

De shorts in onze Muay Thai winkel zitten comfortabel en zijn speciaal ontworpen om soepel mee te bewegen met de stoten die je maakt.

MUAY THAI OUTFIT BEKIJKEN IN VECHTSPORT WINKEL

Je kunt altijd langskomen in onze Muay Thai winkel om de Muay Thai producten te bekijken, te passen en eventueel later via internet te bestellen en te laten bezorgen. Hierdoor heb je de zekerheid dat de Muay Thai producten ook daadwerkelijk zijn wat je zoekt. Bekijk ook zeker onze Thaiboks Sets, bestaande uit shorts, scheenbeschermers, bitjes, bandages en bokshandschoenen. Welke keuze je ook maakt, digitaal winkelen of lekker shoppen in onze Muay Thai winkel in Amsterdam, wij wensen je veel plezier.

SNELLE LEVERING VAN THAIBOX PRODUCTEN

Alle producten die voorradig zijn in onze Muay Thai winkel worden nog dezelfde dag naar je verstuurd. Wanneer je voor 12.00 uur bestelt, heb je de producten dus morgen al in huis. Wilt je jouw thaibox kleding of protectie liever eerst bekijken en/of passen? Dan kun je terecht in onze Muay Thai winkel. Onze medewerkers staan voor je klaar. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Thaiboks sets assortiment