0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Puzzelmat judo

Bent u op zoek naar een puzzelmat om judo op te beoefenen? Zoek dan niet verder. Deze puzzelmatten zijn van Ronin, het absolute topmerk op het gebied van vechtsport. De puzzelstukken hebben een oppervlakte van één vierkante meter en zijn heel makkelijk in elkaar te leggen. De matstukken worden standaard geleverd met drie afwerkranden, zodat de volledige mat geen uitstekende tanden meer heeft.

PUZZELMAT VOOR JUDO EN ANDERE VECHTSPORTEN

Bij Aiki Budo vindt u puzzelmatten die speciaal zijn ontwikkeld voor judo en andere vechtsporten met grond- en werptechnieken, zoals jiu-jitsu en aikido. Alle matstukken zijn honderd bij honderd centimeter (één vierkante meter) en worden geleverd met drie afwerkranden. De puzzelmatten hebben een dichte celstructuur, waardoor ze geen vocht opnemen. Daarnaast zijn de matten makkelijk te reinigen. De matstukken hebben aan de boven- en onderkant verschillende kleuren, zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u de mat wilt maken. Deze kan volledig dezelfde kleur hebben, maar de matstukken kunnen ook om-en-om worden neergelegd, waardoor er een geblokt patroon ontstaat. De sportmatten zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Groen-Rood;
  • Blauw-Rood;
  • Zwart-Grijs.

DE PUZZELMATTEN NEERLEGGEN

Omdat de matten ieder een oppervlakte van één vierkante meter hebben, is het heel makkelijk uit te rekenen hoeveel matstukken u nodig heeft uw judovloer. U begint simpelweg met het opmeten van de oppervlakte van het stuk vloer waar u de mat wilt neerleggen. Dit doet u door de lengte met de breedte te vermenigvuldigen. Stel dat de vloer waar u de mat wilt leggen vijf meter lang en zes meter breed is, dan is de oppervlakte 5 meter x 6 meter = 30 vierkante meter. U heeft dus 30 matstukken nodig, waarvan u vijf rijen van zes matten legt. Puzzel de matten in elkaar, en leg ook de afwerkrand om de buitenste matstukken heen. Mocht u de mat weer uit elkaar willen halen, dan is het belangrijk om de stukken omhoog te trekken en dus los te ‘scheuren’. Vouw de stukken niet dubbel, omdat de tanden dan kunnen buigen, waardoor ze uitsteken als de mat weer in elkaar wordt gelegd. Indien de judomat beschadigt, kunt u deze gemakkelijk repareren met de speciale reparatieset.

JUDO PUZZELMAT ONLINE BESTELLEN

In de webshop van Aiki Budo kunt u de puzzelmatten gemakkelijk bestellen. De matstukken worden dan bij u geleverd. In verband met het volume van de puzzelmatten zijn er wel €24,95 extra verzendkosten aan dit product verbonden. Wilt u liever eerst langskomen in de winkel, om de matstukken in het echt te zien en te voelen? Dat kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom in de Aiki Budo vechtsportwinkel in Amsterdam!

 

Assortiment Judomatten
 

 

Puzzelmat voor Judo kopen bij Aiki-Budo Sport