0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Puzzelmat karate

Wilt u graag een puzzelmat om karate op te beoefenen? Dan bent u bij Aiki Budo aan het juiste adres. Wij verkopen karate puzzelmatten van het topmerk Ronin, een absolute autoriteit op het gebied van vechtsporten. Alle matstukken zijn honderd centimeter bij honderd centimeter, waardoor u heel makkelijk kunt berekenen hoeveel puzzelmatten u nodig heeft. Daarnaast worden de matten geleverd met handige afwerkranden, waardoor de mat geen uitstekende delen bevat.

PUZZELMAT OM VEILIG KARATE TE BEOEFENEN

De puzzelmatten die Aiki Budo verkoopt, zijn speciaal ontworpen voor vechtsporten met werp- en grondtechnieken, zoals karate, taekwondo en aikido. De puzzelstukken hebben allemaal een oppervlakte van één vierkante meter (honderd centimeter bij honderd centimeter). De puzzelmatten nemen geen vocht op, omdat ze een dichte celstructuur hebben. Hierdoor zijn de matstukken ook gemakkelijk schoon te maken. Aan de boven- en onderkanten hebben de puzzelstukken verschillende kleuren, waardoor u zelf kunt kiezen welke kleur u boven wilt leggen. Zo kunt u de hele mat dezelfde kleur maken, maar u kunt de mat ook zo leggen dat er een blokpatroon met meerdere kleuren ontstaat. De sportmatten zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar:

NEERLEGGEN VAN DE PUZZELMATTEN

Het is heel simpel om te berekenen hoeveel karate puzzelmatten u nodig heeft voor de karatevloer, omdat alle matstukken een oppervlakte van één vierkante meter hebben. Het enige wat u hoeft te doen, is de oppervlakte van het stuk vloer opmeten. Meet de lengte en de breedte van het stuk waar u de mat op wilt leggen en vermenigvuldig dit. Als het stuk waar de mat moet komen bijvoorbeeld zes meter lang en vijf meter breed is, dan is de oppervlakte 6 meter x 5 meter = 30 vierkante meter. De totale mat moet dus uit dertig matstukken gaan bestaan, die u in zes rijen van vijf matten neerlegt. Maak de stukken aan elkaar vast en puzzel ook de afwerkranden aan de buitenste stukken. Bij het loshalen van de puzzelmatten is het belangrijk om de stukken los te ‘scheuren’ en niet dubbel te vouwen, omdat de tanden daardoor buigen, wat leidt tot struikelgevaar. Indien de mat beschadigd raakt, kunt u deze repareren met reparatieset voor puzzelmatten.

PUZZELMAT VOOR KARATE ONLINE BESTELLEN

Wilt u online een puzzelmat kopen om veilig karate of andere staande vechtsporten op te beoefenen? Bekijk dan de producten in de Aiki Budo webshop. Wij bieden een goede service en scherpe prijzen. Vanwege het volume van de puzzelmatten zijn aan de verzending €24,95 extra kosten verbonden. Natuurlijk kunt u ook langkomen in de Aiki Budo vechtsportwinkel in Amsterdam om de puzzelmatten in het echt te bekijken.

Assortiment karatematten
 

 

Puzzelmat voor karate Aiki-Budo Sport