0
Close Menu
 • Vóór morgen 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Sport matten

Alle sportmatten van Aiki Budo zijn te vinden in onze webshop en in de vechtsportwinkel in Amsterdam. De matten zijn geschikt voor staande vechtsporten, zoals judo en karate. Bekijk het volledige assortiment sportmatten en bestel deze gemakkelijk online. Wilt u meerdere matten bestellen? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen over de verzendmogelijkheden.

MATTEN VOOR VERSCHILLENDE VECHTSPORTEN

De matten die Aiki Budo verkoopt zijn speciaal ontworpen voor vechtsporten met werp- en grondtechnieken, zoals bijvoorbeeld jiu-jitsu en taekwondo. Wij bieden matten die u tegen elkaar aan kunt schuiven, maar ook puzzelmatten die in elkaar kunnen worden gepuzzeld. Deze matstukken moeten in elkaar worden gezet om een volledige mat te maken. Het voordeel van kleinere matstukken is dat u zelf de vorm en afmetingen van de mat kunt bepalen. Het materiaal van de matten heeft een dichte celstructuur, waardoor deze geen vocht opnemen. Zo zijn ze makkelijk schoon te houden en kunnen de sporters er met blote voeten op trainen. De matten zijn onder andere geschikt voor:

 • Judo;
 • Karate;
 • Aikido;
 • Jiu-jitsu;
 • Taekwondo;
 • En andere staande vechtsporten.

VECHTSPORT PUZZELMATTEN

Onze puzzelmatten zijn van Ronin, een van de absolute topmerken op het gebied van vechtsport. Alle matstukken zijn honderd centimeter lang en honderd centimeter breed en hebben dus een oppervlakte van een vierkante meter. Dat is erg handig wanneer u wilt uitrekenen hoeveel matten u nodig heeft voor de beoogde grootte van de uiteindelijke mat. U hoeft alleen de lengte en breedte van het stuk vloer op te meten en met elkaar te vermenigvuldigen. Als de vloer bijvoorbeeld 5 meter breed en 4 meter lang is, heeft u 5 meter x 4 meter = 20 vierkante meter aan matten nodig. Deze twintig matten legt u vervolgens neer in vier rijen van vijf matten. Tot slot werkt u de buitenste randen van de mat nog af met de handige afwerkranden die u bij de matten geleverd krijgt. Zo steken er geen tanden meer uit, waardoor niemand er over kan struikelen. Nu kunnen alle sporters veilig trainen. Sportmatten kunt u eenvoudig reinigen met de Ronin Cleaner en geurvernietiger.

ONLINE SPORTMATTEN BESTELLEN BIJ AIKI BUDO

Aiki Budo is een Amsterdamse winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van vechtsportartikelen, waaronder vechtsportmatten. Onze ervaren verkoopmedewerkers kunnen u vakkundig adviseren, zodat u er altijd verzekerd van bent dat u de juiste producten kiest. Daarnaast kunt u al onze producten ook gemakkelijk in de webshop bestellen. Voor het bestellen van vechtsportmatten vragen wij u om contact met ons op te nemen over de levering. De vechtsportmatten die u zoekt, zijn allemaal te vinden bij Aiki Budo.

Assortiment sportmatten

 

 

Sport matten van Aiki-Budo Sport