0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • SSL-gecertificeerde webshop

Sport matten

Aiki-Budo is leverancier van een groot assortiment sport matten. U kunt zowel terecht op de webshop maar ook in onze winkel in Amsterdam. Ons assortiment sport matten is geschikt voor karate, judo en andere vechtsporten. Bekijk ons assortiment sportmatten en bestel gemakkelijk online. Indien u meerdere matten wilt bestellen, neem dan even contact met ons op over de verzendmogelijkheden. 

Sport matten bekijken

U kunt altijd bij ons terecht om de sport matten ook te bekijken en eventueel later via internet te bestellen en te laten bezorgen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het product ook daadwerkelijk is wat u zoekt. Welke keuze u ook maakt op het gebied van sport matten, digitaal winkelen of lekker shoppen in onze winkel in Amsterdam, wij wensen u veel plezier. Naast sportmatten kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

Online shop sport matten

Aiki-Budo is een vechtsport shop die gespecialiseerd is in de verkoop van vechtsportartikelen, waaronder vechtsport matten. Daarbij kunnen wij u vakkundig adviseren, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste producten. In onze online vechtsport shop bestelt u artikelen eenvoudig en snel vanuit uw luie stoel. Heeft u vragen over sport matten? Neem dan contact met ons op. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving