0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Vechtsport shop

vechtsportshop waar u alle vechtsportartikelen vindt die u zoekt, is Aiki Budo. Al sinds 1979 zijn wij de leverancier van vechtsportartikelen in en rondom Amsterdam. Of u nu op zoek ben naar bokshandschoenen, beschermingsartikelen, kleding of voeding, bij Aiki Budo vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Alle producten in ons assortiment hebben een scherpe prijs en zijn van uitstekende kwaliteit.

ALLE VECHTSPORTARTIKELEN

Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen van vechtsportartikelen kunnen wij u vakkundig adviseren. In de online webshop bestelt u gemakkelijk artikelen, die vaak de volgende dag nog bij u thuis geleverd kunnen worden. De budoartikelen waar wij onze expertise van hebben gemaakt, zijn onder andere:

  • Bokshandschoenen;
  • Vechtsportkleding;
  • Beschermingsartikelen;
  • Budoaccessoires.

VECHTSPORTKLEDING

Bij  het beoefenen van een vechtsport is het van het grootste belang dat u de juiste kleding draagt. Daarom kunt u bij Aiki Budo terecht voor kleding voor heel veel verschillende soorten vechtsporten. Zo verkopen wij veel verschillende budopakken, zoals judopakken en karatepakken, maar ook taekwondo- en aikidopakken. Voor andere vechtsporten waar u geen officieel pak bij hoeft te dragen verkopen wij ook kleding. Zo verkopen wij ook boksbroeken, sportshirts en zelfs volledige trainingspakken.

(KICK)BOKSHANDSCHOENEN

Een van de bekendste vechtsporten is boksen. Die sport is steeds meer in opkomst, omdat meer mensen gaan boksen, bijvoorbeeld in de sportschool. Velen vinden het fijn om daarbij hun eigen bokshandschoenen te dragen. Aiki Budo heeft een groot assortiment bokshandschoenen van de beste merken.

TRAININGSARTIKELEN

Met alleen de juiste outfit ben je er bij veel vechtsporten nog niet. Om goed te kunnen trainen, is het handig om enkele trainingsartikelen te hebben. Aiki Budo verkoopt verschillende bokszakken, boksballen en trainingsbuddies. Verschillende targets zijn ontworpen voor verschillende doeleinden. Zo zijn sommigen speciaal ontwikkeld om beter te stoten, terwijl anderen gemaakt zijn voor het trainen van trappen.

AIKI BUDO, IDEALE VECHTSPORTSHOP

In onze vechtsportwinkel koopt u dus al uw vechtsportkleding, protectie, schoenen, accessoires en andere benodigdheden. Of u nu al jarenlange ervaring hebt, of juist net begint met een vechtsport, wij staan voor u klaar. In ons assortiment vindt u meer dan 3000 vechtsportartikelen, dus er zit altijd wel iets voor u bij. De artikelen zijn te bestellen in de webshop, maar zijn ook fysiek in onze winkel in Amsterdam. U kunt de materialen dus in de winkel passen en later online bestellen, of andersom, online bestellen en eventueel in de winkel terugbrengen en ruilen. Kom voor al uw vechtsportartikelen dus langs bij vechtsportshop Aiki Budo, fysiek of online.

Assortiment vechtsportartikelen

 

Vechtsport shop bij Aiki-Budo Sport