0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • SSL-gecertificeerde webshop

Vechtsport winkel

Aiki-Budo is een vechtsport winkel met een groot assortiment vechtsport producten. U kunt zowel terecht op de webshop maar ook in onze vechtsport winkel in Amsterdam. Ons assortimentvechtsport producten bestaat onder andere uit vechtsport kleding, M.M.A. producten, voedingsupplementen, fitness accessoires en veel meer.

Producten bekijken in vechtsport winkel

U kunt altijd bij ons terecht om de vechtsport producten ook te bekijken, te passen in onze vechtsport winkel en eventueel later via internet te bestellen en te laten bezorgen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de vechtsport producten ook daadwerkelijk zijn wat u zoekt. Welke keuze u ook maakt, digitaal winkelen of lekker shoppen in onze vechtsport winkel in Amsterdam, wij wensen u veel plezier. Ontdek ons assortiment met onder andere bokshandschoenen, protectie, schoenen en dojo materialen

Snelle bezorging

Wij streven als vechtsport winkel naar een snelle bezorging. Dat betekent dat wij de bestelling meestal al de volgende dag bij u thuis bezorgen. Houd ook onze nieuwspagina goed in de gaten voor updates over ons assortiment en aanbiedingen. Wilt u meer weten over onze vechtsport winkel? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving