0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Vechtsport winkel

Een vechtsportwinkel is de plek waar u uw kleding, protectie, schoenen, accessoires en andere sportbenodigdheden koopt. U wilt immers goed voorbereid zijn wanneer u gaat trainen. Of u nu al jaren aan boksen doet of net begonnen bent aan een intensieve MMA of karate training, met de juiste uitrusting haalt u meer uit uw oefeningen. Met meer dan 3000 vechtsportartikelen in ons assortiment, vind u altijd wel wat u zoekt. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek onze vechtsportwinkel in Amsterdam.

TRAININGSPAKKEN VOOR VECHTSPORT

Onze vechtsportwinkel biedt allerlei producten aan voor verschillende sporten:

De precieze benodigdheden voor een training verschillen per sport. Wanneer u van plan bent mee te doen aan een bokswedstrijd, zijn kwalitatief goede bokshandschoenen uiteraard een vereiste. Daarnaast zijn bokszakken, punching bags noodzakelijk in de voorbereiding. Bij judo is de outfit ook een belangrijk onderdeel van de sport. Een judopak moet goed zitten en niet te groot of te klein zijn. Daarnaast wilt u uw knieën ontzien wanneer u de tegenstander op de grond probeert te krijgen. Hiervoor bieden onze kniebeschermers de nodige bescherming. Kom langs in onze vechtsport winkel en laat u adviseren over de juiste uitrusting voor de vechtsport die u beoefent.

SCHEENBESCHERMERS KICKBOKSEN

Tijdens het boksen of kickboksen zijn de schenen wel eens het mikpunt van harde klappen. In plaats van thuis te komen met blauwe benen, doet u er goed aan om scheen- en wreefbeschermers aan te schaffen in onze vechtsportwinkel. Ook goede boksschoenen kunnen niet ontbreken. Kies voor een speciale scheenbeschermerset voor kids wanneer uw kind binnenkort op kickbokstraining gaat. Ook complete body protectors, hoofdbeschermers en mondbitjes vindt u in het assortiment van onze vechtsportwinkel.

SNELLE BEZORGING VANUIT VECHTSPORTWINKEL

Wij streven als vechtsportwinkel naar een snelle bezorging. Dat betekent dat wij de bestelling meestal al de volgende dag bij u thuis bezorgen. Houd ook onze nieuwspagina goed in de gaten voor updates over ons assortiment en aanbiedingen.

VECHTSPORTWINEKL AIKI BUDO

Alle producten die wij aanbieden in onze webshop, zijn ook fysiek in onze vechtsportwinkel in Amsterdam aanwezig. U kunt de artikelen dus ook in de winkel komen passen, of bestelde producten ruilen. Laat u in de winkel adviseren door een van onze ervaren verkoopmedewerkers, zodat u altijd zeker weet dat u met het juiste product naar huis gaat. De winkel heeft een oppervlakte van 170m2 en is het dus zeker waard om een keer langs te komen. Bezoek de Aiki Budo vechtsportwinkel online of in Amsterdam!

Assortiment vechtsportartikelen
 

 

Vechtsportwinkel Amsterdam Aiki-Budo Sport