0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd

Vechtsport winkel

Vechtsportwinkel Amsterdam Aiki BudoEen vechtsport winkel is de plek waar je jouw kleding, protectie, schoenen, accessoires en andere sportbenodigdheden koopt. Je wilt immers goed voorbereid zijn wanneer je gaat trainen. Of je nu al jaren aan boksen doet of net begonnen bent aan een intensieve karate training, met de juiste uitrusting haal je meer uit jouw oefeningen. Met meer dan 3000 vechtsportartikelen in ons assortiment, vind je altijd wel wat je zoekt. Neem een kijkje in onze webshop of bezoek onze vechtsportwinkel in Amsterdam.

TRAININGSPAKKEN VOOR VECHTSPORT

Onze vechtsport winkel biedt allerlei producten aan voor verschillende sporten:

  • boksen;
  • judo;
  • karate;
  • kung fu;
  • MMA;
  • taekwondo.

De precieze benodigdheden voor een training verschillen per sport. Wanneer je van plan bent mee te doen aan een bokswedstrijd, zijn kwalitatief goede bokshandschoenen uiteraard een vereiste. Daarnaast zijn bokszakken en punching bags noodzakelijk in de voorbereiding. Bij judo is de outfit ook een belangrijk onderdeel van de sport. Een judopak moet goed zitten en niet te groot of te klein zijn. Daarnaast wil je jouw knieën ontzien wanneer je de tegenstander op de grond probeert te krijgen. Hiervoor bieden onze kniebeschermers de nodige bescherming. Kom langs in onze vechtsport winkel en laat je adviseren over de juiste uitrusting voor de vechtsport die je beoefent.

SCHEENBESCHERMERS KICKBOKSEN

Tijdens het boksen of kickboksen zijn de schenen wel eens het mikpunt van harde klappen. In plaats van thuis te komen met blauwe benen, doe je er goed aan om scheen- en wreefbeschermers aan te schaffen in onze vechtsport winkel. Kies voor een speciale scheenbeschermers set voor kids wanneer jouw kind binnenkort op kickbokstraining gaat. Ook complete body protectors, hoofd beschermers en mond bitjes vind je in het assortiment van onze vechtsport winkel.

SNELLE BEZORGING VANUIT VECHTSPORT WINKEL

Wij streven als vechtsport winkel naar een snelle bezorging. Dat betekent dat wij de bestelling meestal al de volgende dag bij je thuis bezorgen. Houd ook onze nieuwspagina goed in de gaten voor updates over ons assortiment en aanbiedingen. Wil je meer weten over onze vechtsport winkel? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving