0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Vechtsportartikelen

Wilt u vechtsportartikelen kopen? Dan moet u bij Aiki Budo zijn! Met meer dan 3000 verschillende vechtsportartikelen hebben wij een zeer ruim assortiment. Alle vechtsportartikelen die wij leveren zijn van zeer goede kwaliteit. Zo beleeft u niet alleen langer plezier van de sport, maar ook van de vechtsportartikelen.

ARTIKELEN VOOR ALLE VECHTSPORTEN

Aiki Budo is gespecialiseerd in heel veel verschillende vechtsporten. In onze (web)winkel vindt u dan ook artikelen voor al deze diverse vechtsporten. De sporten waarvoor wij vechtsportartikelen verkopen, zijn onder andere:

(KICK)BOKSARTIKELEN ONLINE BESTELLEN

In het assortiment vindt u heel veel verschillende boksartikelen. Zo verkopen wij bokshandschoenen van de absolute topmerken op het gebied van boksen, zoals Ronin en MUAY. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor u altijd een bokshandschoen tussen zit. Naast handschoenen verkopen wij ook bokskleding en de beste Nike boksschoenen.

ONLINE JUDOPAK OF KARATEPAK BESTELLEN

In ons assortiment vindt u karatepakken, judopakken en taekwondopakken in verschillende maten en voor alle niveaus. Zo hebben wij pakken voor kinderen en volwassenen in meerdere kleuren. Naast de pakken verkopen wij ook de verschillende banden die het niveau van de sporter aanduiden. Voor vechtsportleraren hebben wij ook speciale artikelen: in de winkel vindt u diploma’s die kunnen worden uitgereikt na een examen. 

TRAINGINGSARTIKELEN VOOR VERSCHILLENDE VECHTSPORTEN

Bij het beoefenen van een vechtsport is het belangrijk om goed te kunnen trainen. Om die reden heeft Aiki Budo meerdere trainingsartikelen in de winkel. Zo verkopen wij bijvoorbeeld bokszakken in meerdere maten, maar ook boksballen en zelfs volledige trainingspoppen. Een van die trainingsbuddies is century versys vs. Bob. Die materiele trainingspartner is de meest veelzijdige op de markt en is geschikt voor een allround vechtsporttraining. Ook minder bekende vechtsporten, zoals taekwondo en jiu-jitsu kunnen met deze dummie beoefend worden. Door het ontwerp van de pop kunt u oefenen met lage trappen, lichaamstrappen en hoge trappen, maar ook met stoten en klemmen.

VECHTSPORTARTIKELEN BIJ AIKI BUDO

In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie vechtsportartikelen die ook verkocht worden in onze winkel in Amsterdam. Wanneer u de vechtsportartikelen liever eerst in het echt komt bekijken en passen, bent u van harte welkom in onze vechtsportwinkel. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste vechtsportartikelen voor u. Wilt u direct online bestellen? Bekijk dan ons ruime assortiment in de webshop. Wanneer u voor 12.00 uur besteld, zijn de artikelen zelfs de volgende dag al bij u in huis. Bij Aiki Budo vindt u gegarandeerd alle vechtsportartikelen die u zoekt!

Bestel direct al uw vechtsportartikelen in onze webshop.
 

Vechtsportartikelen kopen Bij Aiki-Budo Sport