0
Close Menu
  • Vóór morgen 16:00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Vechtsportwinkel online

Aiki Budo is de online vechtsportwinkel voor al uw vechtsportartikelen. Alle benodigdheden voor budosporten vind u in onze webshop. Het ruime assortiment bevat meer dan 3000 artikelen van de beste merken op het gebied van vechtsport. Alle producten in de webshop zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor scherpe prijzen.

Vechtsport winkel voor alle budosporten

Vechtsporters die net beginnen, ervaren meesters en alles ertussenin kunnen terecht in onze vechtsport winkel. In ons assortiment vind u veel verschillende artikelen voor diverse vechtsporten, zoals boksen, judo, aikido en MMA. Zo moet u bij ons zijn als u op zoek bent naar:

Online fightshop

In de Aiki Budo fightshop vind u altijd de nieuwste items. Wij blijven namelijk graag up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vechtsporten en houden de collecties van diverse merken goed in de gaten. Zo waren wij een van de eerste Nederlandse vechtsportwinkels die de nieuwste Nike Hyper KO 2019 uitvoering in de schappen had liggen. Daarnaast waren de nieuwe Tokaido Kumite karate pakken bij ons direct verkrijgbaar in de webshop. Wij houden niet alleen onze collecties bij, we houden u online graag ook op de hoogte van alle nieuwtjes die te maken hebben met vechtsport en onze fightshop.

Vechtsportartikelen online kopen

Welke artikelen u nodig heeft voor een training, hangt van de vechtsport af. Bij boksen bijvoorbeeld, is het dragen van handschoenen verplicht. Daarnaast helpt het ook om te trainen met bokszakken, dummies of boksballen. Bij karate en judo is het dragen van het juiste pak van uiterst belang. Deze witte pakken lijken misschien op elkaar, maar er zit weldegelijk verschil in. Zo is de jas van een judopak over het algemeen iets langer en gemaakt van een stevigere stof. Het is belangrijk dat u de juiste artikelen in huis hebt wanneer u een bepaalde vechtsport wilt beoefenen. Aiki Budo heeft al deze materialen in het assortiment van de online vechtsportwinkel.

Online vechtsportwinkel Aiki Budo

Aiki Budo is al meer dan veertig jaar leverancier van vechtsportartikelen. Onze medewerkers hebben zeer veel ervaring met het verkopen van budo producten en staan u dan ook graag te hulp. Heeft u vragen over een bepaald artikel of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Als u vandaag voor 16.00 uur een bestelling plaatst, heeft u deze doorgaans de volgende dag al in huis! Bekijk snel alle producten in de online vechtsportwinkel van Aiki Budo.