0
Close Menu
  • Vandaag besteld, maandag verstuurd!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
Nieuw: Bokszakken gevuld met water en lucht

Nieuw: Bokszakken gevuld met water en lucht

25-09-2020

Nieuw in ons assortiment zijn de bokszakken die je zelf thuis kan vullen met water en lucht. Deze Water-Air bokszakken zien er misschien hetzelfde uit als de traditionele bokszakken, maar het verschil zit hem in de vulling. De bokszakken zijn gemaakt om eenvoudig te vullen met water en lucht, dit verdeelt de druk gelijkmatig over de bokszak zorgt dat je de hardheid kunt aanpassen zodat de stoten en trappen worden geabsorbeerd zoals jij dat fijn vindt. We leggen je alles uit over de nieuwste innovatie op het gebied van boks materiaal!

Waaruit bestaan de Water-Air bokszakken?

De Water-Air bokszakken bestaan uit drie componenten: de hoge kwaliteit buitenwand, een cilinder gevuld met lucht in de kern en daartussen een laag die je vult met water. Je bepaalt eenvoudig hoe hard of zacht je de bokszak wilt, doordat je zelf bepaalt hoeveel lucht je in de bokszak pompt. Het water wordt gelijkmatig verdeeld in de bokszak en absorbeert trappen en stoten beter dan de traditionele bokszakken. De druk op je schouders, polsen, ellebogen en knieën neemt af, waardoor de kans op blessures verkleind wordt. Ook als je herstellende bent van een blessure, train je voorzichtiger met een Water-Air bokszak.

De voordelen op een rij

Bokszakken gevuld met water en lucht zijn dus beter voor het voorkomen van blessures en voor het trainen terwijl je herstellende bent van een blessure. De Water-Air bokszakken hebben daarnaast nog meer voordelen. We hebben de verschillende voordelen voor je op een rij gezet:

  • Je vult de bokszakken eenvoudig met water en lucht, waarmee je zelf de hardheid van de bokszak bepaalt;
  • De Water-Air bokszakken zijn handig om mee te nemen, omdat je deze leeg kunt laten lopen en op locatie weer kunt vullen met water en lucht met de bijgeleverde pomp;
  • Het water wordt gelijkmatig verdeeld over de zak, waardoor de stoten beter geabsorbeerd worden en de druk op je gewrichten afneemt;
  • Doordat je de zakken thuis of op locatie kunt vullen, wordt er minder CO2 uitgestoten bij de transport van de bokszakken. Zo dragen deze nieuwe bokszakken ook bij aan minder milieuvervuiling.

Welke lengte bokszak heb ik nodig?

Er zijn verschillende maten bokszakken. In ons assortiment vind je de Water-Air bokszakken in twee lengtes: de Ronin Water-Air bokszak van 100 cm en de Ronin Water-Air bokszak van 150 cm. Welke lengte bokszak je nodig hebt, hangt af van waar je de bokszak voor wilt gebruiken. Voor enkel het oefenen van je stoten, is de bokszak van 100 cm geschikt. Wil je met de bokszak trainen op je stoten én trappen? Dan heb je de bokszak van 150 cm nodig. De lowkicks worden namelijk relatief laag uitgevoerd, dus moet de bokszak ook dichter bij de grond komen dan een bokszak voor enkel stoten.

Bokszak gevuld met water en lucht in het echt bekijken?

Wil je de Water-Air bokszak in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Amsterdam. In onze winkel staan verschillende bokszakken klaar om uitgeprobeerd te worden, terwijl onze vechtsport experts je alles kunnen vertellen over het beste vechtsportmateriaal voor jou. Kom langs bij Aiki Budo in Amsterdam of neem contact met ons op voor persoonlijk advies! Wil je meteen een Water-Air bokszak bestellen? De Ronin Water-Air bokszakken in ons assortiment worden geleverd met ketting, draaipunt, karabijnhaak en luchtpomp. Plaats je bestelling nog vóór 16.00 uur en dan heb je morgen alles in huis om jouw bokszak uit te proberen!