0
Close Menu
 • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending boven de €50
  Voor bijna alle producten
 • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

IWAMA Bokken Pro-Shugyo

Dit is een oefenzwaard van Chinees wit eikenhout. De Pro-Shugyo Bokken heeft een lengte van 102 cm en weegt ongeveer 750 gram. Deze Bokken is er in ee...

Lees meer

Prijs per stuk 49,95 (incl BTW)
 • Aantal:
 • Kleur:
  geen
 • Maat:
 • Totaal (incl BTW):€ 49,95
 • Dit product is op voorraad
Bestellen
€ 49,95
Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
Gratis verzending boven de €50
Voor bijna alle producten
Bestel uw vechtsport artikelen veilig en betrouwbaar

Dit is een oefenzwaard van Chinees wit eikenhout. De Pro-Shugyo Bokken heeft een lengte van 102 cm en weegt ongeveer 750 gram. Deze Bokken is er in een rechte en in een licht gebogen uitvoering, beiden hebben een stompe punt. De keuze voor een rechte of een gebogen is afhankelijk van de sportschool waar getraind wordt en de stijl die beoefend wordt.

OORSPRONG

Bokkens zijn ontworpen om de schade te beperken die wordt veroorzaakt door het vechten met echt zwaarden. Daarnaast werden ze vroeger gebruikt voor de opleiding van samurai krijgers in het feodale Japan. Uiteindelijk is de Bokken zelf een dodelijke wapen geworden in handen van opgeleide experts.

HUIDIG GEBRUIK

Tegenwoordig worden Bokkens nog steeds gebruikt bij het beoefenen van verschillende vechtsporten. Denk bijvoorbeeld aan: kobudo, ninjitsu, kenjitsu, kendo en aikido. Een Bokken is zeer persoonlijk, het balanspunt en de stabiliteit zijn twee belangrijke onderdelen waar een Bokken op geselecteerd wordt.

De Iwama Bokkens zijn breder en iets zwaarder dan de "standaard" Bokkens. De Iwama Bokkens zijn, naast de Pro-Shugyo, ook in een Japanse uitvoering verkrijgbaar. De standaard Bokkens zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten (Japans, Chinees en Taiwanees)

Wij leveren in NL, BE, DEU, P, FR, IT en ES. Door de Brexit kunnen we momenteel geen pakketten naar Engeland versturen.
Items langer dan 75cm kunnen niet met avondlevering verzonden worden

 

Naam: IWAMA Bokken Pro-Shugyo
Merk: Pro-Shugyo
EAN code: 3.300.032

Heeft u een vraag over dit product? Wij helpen u graag verder.