0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

MMA

MMA of te wel Mixed martial arts is vrij vertaald gemengde gevechtskunste.Het MMA  is een multidisciplinaire vechtsport die gevormd wordt door  het combineren van technieken uit verschillende vechtsporten zoals worstelen (grappling), judokaratekungfukickboksenthaiboksenboksen en jiujitsu.

MMA toernooien en benodigdheden

Er zijn diverse andere benameningen voor het MMA, waaronder free fight (het vrije gevecht), vale tudo en cage fight (kooigevecht). Er zijn meerderel organisaties die MMA toernooien organiseren. En veel van die organisaties hanteren tegenwoordig de Unified Rules of Mixed Martial Arts, opgesteld en gebruikt in de VS. Veruit de grootste en meest bekende MMA-organisatie is het Amerikaanse Ultimate Fighting Championship (UFC). Zij houden op regelmatige basis evenementen over de hele wereld waarbij de vechters in de kooi uit maken wie de sterkste is. Tijdens deze gevechten dragen zij slecht een fightshort, een kruis beschermer, MMA handschoenen en een mondbeschermer.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving