0
Close Menu
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven de €50
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen

Sportvoeding

Sportvoeding
Producten

Sportvoeding

Goede sportvoeding is zeer belangrijk bij het verkrijgen van een gezond sportlichaam. Vooral eiwitten bieden een groot voordeel bij het kweken van spieren. Andere voedingssupplementen houden de spieren soepel en weer andere geven u extra energie.
 

Supplementen die de sportresultaten bevorderen

Welke sportvoeding u moet gebruiken hangt dus af van het doel dat u ermee wilt bereiken. Als u het kweken van spieren belangrijk vindt, kunt u ervoor kiezen om eiwitshakes te drinken. Voor meer energie tijdens het sporten werkt het als u creatine inneemt. Zo heeft iedere stof zijn eigen effect. De supplementen die Aiki Budo verkoopt zijn onder andere:

  • Eiwitten;
  • Aminozuren;
  • Creatine;
  • Vitamines.
     

Eiwitten voor een goed trainingsresultaat

Het innemen van eiwitten wordt steeds populairder onder sportend Nederland. Velen drinken eiwitshakes om zo gewicht te verliezen of sportprestaties te verbeteren. Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen van het menselijk lichaam, die onder andere helpen bij de opbouwen van spiermassa. De shakes worden gemaakt van poeder, dat opgelost moet worden in water. Sommige van deze poeders bestaan uit 100% eiwitten, maar de meeste zijn combinaties van eiwitten, koolhydraten en vetten. Van origine namen alleen atleten extra eiwitten in, voor het herstel van de spieren of het creëren van extra spierkracht. Langzamerhand zijn steeds meer amateursporters begonnen met het innemen van eiwitten en andere supplementen. Tegenwoordig zijn de eiwitshakes niet meer weg te denken in het huidige sportmilieu.
 

Online sportvoeding kopen

In de webshop van Aiki Budo kunt u online sportvoeding kopen. Daar vindt u naast sportvoeding ook nog veel andere sportartikelen. Wij verkopen fitness accessoires, maar onze specialiteit is vechtsportartikelen. Aiki Budo verkoopt bokshandschoenen, vechtsportkleding, M.M.A. equipment en nog veel meer budoaccessoires. Al onze producten zijn te koop in de webshop en in onze vechtsportwinkel in Amsterdam. Kom langs voor persoonlijk advies van onze deskundige verkoopmedewerkers. De winkel is iedere week van maandag tot en met zaterdag geopend. We ontvangen u graag. 

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving