0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Aikido Hakama

Wist u dat bij de opkomst van aikido, in de jaren dertig, het dragen van een Aikido Hakama verplicht was voor alle aikidoka's? Het witte trainingspak werd toen gezien als onderkleding, waarboven uit beleefdheid een Aikido Hakama werd gedragen. In ons ruime assortiment vechtsportartikelen treft u ook de Aikido Hakama aan.

Zeven deugden Aikido Hakama

In de Aikido Hakama bevinden zich zeven vouwen, vijf aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Deze zeven vouwen staan voor de deugden van Budo: Jin (menslievendheid), Gi (eer en gerechtigheid), Rei (beleefdheid en etiquette), Chi (wijsheid en intelligentie), Shin (oprechtheid), Chu (loyaliteit) en Koh (vroomheid). Naast de Aikido Hakama vindt u in ons assortiment onder andere complete karatepakken, t-shirts en trainingsbokken en bokskleding.

Snelle bezorging

Wij streven als vechtsport winkel naar een snelle bezorging van uw Aikido Hakama. Dat betekent dat wij de bestelling meestal al de volgende dag bij u thuis bezorgen. Houd ook onze nieuwspagina goed in de gaten voor updates over ons assortiment en aanbiedingen. Wilt u meer weten over de Aikido Hakama? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Aikido assortiment