0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • SSL-gecertificeerde webshop

Kickboks kleding

Voor al uw kickboks kleding gaat u natuurlijk naar Aiki-Budo.nl. Wij zijn dé leverancier van kickboks kleding door heel Nederland. In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie van de kickboks kleding die wij ook in onze winkel in Amsterdam verkopen. Online kickboks kleding bestellen is gemakkelijk en snel, maar soms wilt u de kickboks kleding eerst zien en passen. Daarom is de combinatie van een online shop en een winkel in Amsterdam perfect! Natuurlijk kunt u de kickboks kleding in onze winkel komen passen en bekijken en later online bestellen. Zo weet u zeker dat de kickboks kleding de juiste is en goed past.

Ruim assortiment kickboks kleding

Wij hebben een ruim assortiment kickboks kleding voor iedere vechtsport liefhebber. Naast kickboks kleding kunt u bij ons ook terecht voor onder andere bokszakken, trainingsdummies, M.M.A. equipment, bokshandschoenen, sportvoeding, wapens en protectie. Welk product u ook zoekt: Aiki-Budo is de juiste leverancier.

Kickboks kleding bestellen

Bestel direct online uw kickboks kleding of breng een bezoek aan onze winkel.

Bekijk hieronder een video van 1 van de vele kickboks broeken uit het assortiment. Het gaat hier om de Ronin Thai Short Zwart/Wit.

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving