0
Close Menu
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Meer dan 3000 vechtsportartikelen
  • Al ruim 35 jaar goede service
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen bezorgd

Sportvoeding online

Aiki-Budo is leverancier van een groot assortiment sportvoeding online. U kunt zowel terecht op de webshop maar ook in onze winkel in Amsterdam. De juiste sportvoeding is van essentieel belang voor goede resultaten. Bestel uw sportvoeding snel en gemakkelijk online

Sportvoeding online bestellen

U kunt altijd bij ons terecht om de sportvoeding ook te bekijken, er persoonlijk meer informatie over te vragen en eventueel later via internet te bestellen en te laten bezorgen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de sportvoeding online ook daadwerkelijk is wat u zoekt. Bekijk hier ons assortiment sportvoeding online. Welke keuze u ook maakt, digitaal winkelen of lekker shoppen in onze winkel in Amsterdam, wij wensen u veel plezier.

Snelle bezorging

Wij bezorgen uw online sportvoeding bestelling meestal al de volgende dag bij u thuis. Wilt u meer weten over de sportvoeding die bij ons online te verkrijgen is? Neem dancontact met ons op. 

Bezoek winkel

Bezoek de winkel in Amsterdam

Slechts 5 minuten vanaf de snelweg vindt u onze winkel! Kom langs voor advies, om te passen en voor een nóg grotere collectie.

Onze winkel

Burgemeester van Leeuwenlaan 59
1064 KL Amsterdam

Bekijk hier de openingstijden en routebeschrijving