0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen

Sportvoeding online

Bestel sportvoeding gemakkelijk online bij Aiki Budo. De juiste sportvoeding is van essentieel belang voor goede sportresultaten. Verschillende voedingssupplementen hebben ieder een eigen resultaat op uw lichaam. Zo helpen eiwitten goed bij het kweken van spieren en zorgt creatine ervoor dat je langere en explosievere trainingssessies aankunt. 

SUPPLEMENTEN VOOR BETERE SPORTRESULTATEN

Voedingssupplementen kunnen u dus helpen bij het bereiken van uw sportieve doelen. Voor ieder van die doelen is er een supplement die u in kunt nemen. Als u meer energie wilt tijdens het sporten, kunt u bijvoorbeeld proberen om creatine in te nemen. Bij de opbouw van spieren werken eiwitten juist het beste. Alle stoffen hebben net weer een ander effect op het lichaam. De supplementen die Aiki Budo aanbiedt, zijn onder andere:

CREATINE VOOR MEER ENERGIE

Creatine helpt bij de energievoorziening in het lichaam van de sporter. Creatine zit in veel voedingsmiddelen, waaronder vlees en vis. Doordat de stof de spieren van energie voorziet, worden deze minder snel moe en kunt u dus langer doortrainen. Maar ook na het sporten doet creatine nog zijn werk: het zorgt er namelijk ook voor dat de spieren minder schade oplopen. Minder kans op spierpijn dus, en ook een sneller spierherstel, waardoor het lichaam snel weer klaar is voor de volgende trainingssessie. In voeding zit vaak maar een lage dosering creatine, waardoor veel sporters die aan krachttraining doen ervoor kiezen om extra creatine te slikken, in de vorm van voedingssupplementen.

EIWITTEN VOOR STERKERE SPIEREN

Ook het innemen van extra eiwitten wordt al maar populairder in Nederland. Vaak worden eiwitsupplementen ingenomen in de vorm van een ‘eiwitshake’, een speling op de alom bekende milkshake. Het poeder moet opgelost worden in water en vervolgens goed geschud worden. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het menselijk lichaam, die helpen bij het opbouwen van spierkracht. Hierdoor nemen steeds meer sporters extra eiwitten in. Vaak zijn dergelijke eiwitshakes ook te koop in de kantine van de sportschool.

ONLINE SPORTVOEDING BESTELLEN BIJ AIKI BUDO

In de webshop van Aiki Budo kunt u online voedingssupplementen en sportvoeding kopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een groot assortiment vechtsportartikelen. Bestel onze producten gemakkelijk online of kom langs in de Aiki Budo vechtsportwinkel in Amsterdam. Onze vakkundige verkoopmedewerkers kunnen u daar bijstaan met hun professionele advies, zodat u altijd zeker weet dat u de juiste producten kiest. Vechtsportartikelen en sportvoeding bestelt u dus gemakkelijk bij Aiki Budo, waardoor u de sportvoeding morgen al in huis kunt hebben!

Assortiment sportvoeding

 

 

Sportvoeding online kopen Bij Aiki-Budo Sport