DE 3 BESTE BOKSHANDSCHOENEN VOOR DE GEVORDERDE (KICK)BOKSER

Voor de gevorderden (kick)boksers hebben we een Top 3 uit onze bokshandschoenen collectie samengesteld. De top 3 voor de gevorderde (kick)boksers is als volgt:


1. RONIN PRO PUNCH BOKSZAK BOKSHANDSCHOENEN

Deze lederen bokszak handschoen is speciaal gemaakt voor trainingen op een bokszak. De intensiteit waarmee de bokshandschoen de bokszak raakt is vele malen groter dan tijdens het sparren, en de handschoen reflecteert dat. De padding is speciaal ontworpen om de hand optimaal te beschermen (waar een gewone bokshandschoen gemaakt is om de sparringpartner te beschermen). De Ronin Pro Punch bokszak handschoen heeft een open duim en klittenbandsluiting.

De handschoen is ook leverbaar in de kleuren het rozeblauw of rood en is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL.


PRIJS RONIN PRO PUNCH BOKSZAK BOKSHANDSCHOENEN

  • XS-XXL: € 39,95 per paar

Bestel de Ronin Pro Punch Bokszak bokshandschoenen eenvoudig online.

 

2. CENTURY PAINTED WASBARE BOKSHANDSCHOENEN

De Century Painted bokshandschoen is een wasbare bokshandschoen. Dat je hebt gezweet tijdens je workout hoeft niet te betekenen dat je de volgende keer weer met zweterige, stinkende bokshandschoenen moet trainen. Dankzij de speciale binnen voering van de Century Painted bokshandschoen train je de volgende keer weer fris . De (kick)bokshandschoenen kunnen in de wasmachine en eventueel in de droger en zijn dus super eenvoudig schoon te houden. De heldere printontwerpen op de handschoen zullen niet scheuren en weerstaan kleurvervagingen, zelfs na meerdere wasbeurten, zo blijven ze eruit zien - en ruiken - als nieuw.

Let op, deze handschoenen zijn alleen geschikt voor bokszak trainingen en dus niet om mee te sparren!


PRIJS CENTURY PAINTED BOKSHANDSCHOENEN

  • 10oz: € 59,95 per paar

Bestel de Century Painted Wasbare bokshandschoenen eenvoudig online.

 

3. RONIN SPARRING BOKSHANDSCHOENEN

De Ronin Bokshandschoen Sparring is gemaakt voor de meer gevorderde bokser of kickbokser. De Sparring (kick)bokshandschoen is gemaakt van een combinatie van echt rundleder en versterkt PU. De zwarte delen van de handschoen zijn leer, de gekleurde accenten zijn kunstleer.

Door de speciale voorgevormde EVA padding geeft deze handschoen een goede bescherming en een prettig draagcomfort.

De Ronin Bokshandschoen Sparring is leverbaar in 8oz t/m 16oz en in verschillende kleuren (zwart/witzwart/blauw en zwart/fuchsia).


PRIJS RONIN SPARRING BOKSHANDSCHOENEN

  • 8oz – 16oz: € 59,95 per paar

Bestel de Ronin Sparring bokshandschoenen eenvoudig online.

 

CONCLUSIE

Ben je als meer gevorderde (kick)bokser op zoek naar een bokshandschoen voor het intensief slaan op een bokszak gebruik dan de Ronin Pro Punch, deze bokshandschoen is uitermate geschikt voor het intensievere bokszak training werk. Ga je liever voor comfort en fris ruikende bokshandschoenen dan is de Century Painted bokshandschoen jouw juiste keuze. (kick)boksers die veel sparren en alles uit hun sparring training willen halen, hebben het meest sportplezier met de Ronin Sparring bokshandschoen. Deze is qua prijs/kwaliteit verhouding met geen een andere bokshandschoen in zijn prijsklasse te vergelijken.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: