0
Close Menu
  • Vandaag vóór 16.00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending boven de €50
    Voor bijna alle producten
  • Meer dan 4000 vechtsportartikelen
We gaan verhuizen

We gaan verhuizen

18-10-2021

Sommige hebben het misschien al voorbij zien komen, maar na ruim 40 jaar in dit mooie pand is het tijd voor een nieuwe stap. Per 1 december 2021 zullen wij te vinden zijn op onze nieuwe locatie; Dennenlaan 28 in Zwanenburg.

De voornaamste reden dat wij gaan verhuizen is omdat wij in het nieuwe pand zowel het winkelgedeelte als ons magazijn op één locatie hebben. Daarnaast hebben we vernomen dat de trambaan die nu naast ons huidige pand loopt, verlegd gaat worden. En er wordt binnen afzienbare tijd een flatgebouw op anderhalve meter naast ons gebouwd. Dit zou betekenen dat we de komende 8 tot 10 jaar een behoorlijke bouwput voor de deur hebben en daardoor zouden we heel moeilijk bereikbaar worden. 

Wat houd dit in voor onze klanten

Wij zullen tot en met zaterdag 27 november gewoon operationeel blijven op de huidige locatie. Op de achtergrond zijn we inmiddels al langer bezig om het nieuwe pand gebruiksklaar te maken en ook het magazijn hebben we inmiddels al verhuisd naar Zwanenburg. Maandag 29 en dinsdag 30 november zullen wij gesloten zijn om de complete winkel van Amsterdam naar Zwanenburg te verhuizen! Vanaf 1 december is iedereen welkom om de nieuwe winkel te komen bekijken in de Dennenlaan 28. 

Klik hier voor routebeschrijving in maps.