• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

3M

Het merk 3M is bij onze klanten vooral bekend om zijn zelfklevende zwachtel. Het grote voordeel van dit product is dat je niet hoeft na te denken over hoe je de zwachtel vast zal zetten. Bij lichte kwetsuren zwachtel je het bezeerde gewricht simpelweg in en je kunt aan de slag. Handig bij boksen, MMA en nog vele andere vechtsporten.


Zelfklevende zwachtel van 3M

Als je een gewricht hebt verrekt of verstuikt, kun je deze verstevigen met de handige zelfklevende zwachtel van 3M. Reguliere zwachtels willen nog al eens verschuiven of van de bestemde plaats afglijden. Bij deze klevende variant hoef je je daar geen zorgen over te maken. Andere voordelen van de zelfklevende zwachtel zijn:

  • Het zwachtel geeft extra versteviging bij een blessure;
  • Hoewel het zwachtel kleeft, plakt deze zich niet muurvast op de huid;
  • Het zwachtel is elastisch, waardoor je deze strakker of juist losser kunt plakken op bepaalde plaatsen.


3M bij Aiki-Budo Sport

Een blessure zit in een klein hoekje. Als je bij een training iets verstuikt, is het verstandig om het bezeerde gewricht direct in te zwachtelen. De zelfklevende zwachtel van 3M is hiervoor een handig product. Verder is het zwachtel bruikbaar als onderlaag van huidklevende tape of een allergie voor pleisters, waardoor je irritaties aan de huid voorkomt. Ben je op zoek naar dit product van 3M? Dan ben je bij Aiki-Budo Sport op de juiste plaats. Als je het product vandaag voor 16.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. Het zelfklevende zwachtel van 3M koop je bij Aiki-Budo Sport!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: