• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Jim Wagner

Jim Wagner wordt door velen gezien als een expert op het gebied van messen en de trainingen daarmee. Hij heeft verschillende messen ontworpen, waaronder ook het Trainingszakmes. Met het zakmes worden zogenaamde reality trainingen gedaan en ook wordt het gebruikt bij trainingen in politieopleidingen bij van aanhoudingen en het fouilleren van een verdachte.

 

Trainingsmes van Jim Wagner

Het mes van Jim Wagner heeft een bot lemmet en is daarom geschikt als trainingswapen, omdat het niemand kan verwonden. Verder ligt het lekker in de hand en door het kleine formaat is het makkelijk mee te nemen en bij je te houden. Het mes is zeer licht, waardoor het geen extra gewicht is in de tas met vechtsportartikelen. Een aantal uitgebreidere specificaties van dit Jim Wagner trainingszakmes zijn:

  • 23 cm lang wanneer het mes is uitgeklapt;
  • Het lemmet heeft een lengte van 9,7 cm;
  • In totaal weegt het mes 170 gram.

 

Jim Wagner bij Aiki-Budo Sport

Online vechtshop Aiki-Budo Sport verkoopt dit trainingsmes van Jim Wagner. Ook andere oefenwapens zijn te vinden in onze online winkel. Bekijk het volledige assortiment en plaats een bestelling. Het mes van Jim Wagner wordt gratis bij je thuis geleverd en als je vandaag voor 16.00 uur de bestelling plaatst, heb je deze morgen al in huis. Heb je vragen of opmerkingen over een van onze producten? Neem dan contact op met onze vechtsportwinkel. Voor trainingsmessen van Jim Wagner en alle andere oefenwapens die nodig zijn bij vechtsporttrainingen zijn te vinden in het online assortiment van Aiki-Budo Sport.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: