• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Adidas

Adidas is begonnen met het maken en ontwerpen van schoenen, maar het merk is nu zo uitgebreid dat ze nu ook Adidas vechtsportartikelen maken. De nauwe samenwerking met topsporters zorgt ervoor dat kleding en schoenen gemaakt worden om aan de behoefte van de sporter te voldoen. Deze blijft tijdens de ontwikkeling en productie centraal staan. Daarnaast worden de artikelen van Adidas geproduceerd in een eigen lab. Zo kunnen de producten eerst vakkundig getest worden voordat deze de markt op gaan. De Adidas kleding die voor vechtsporten wordt geproduceerd voldoet altijd aan de juiste productie, materialen en veiligheidsvoorschriften. 


Adidas hoofdbeschermers

Adidas bescherming is gemaakt van topkwaliteit en is beschikbaar voor beginners en gevorderden. Of je nu een professionele bokser of een amateur bent, zolang je in het bezit bent van de Adidas hoofdbeschermers ben bij elke stoot goed beschermd!


Adidas sportschoenen

De Adidas Champ Taekwondo schoenen in ons assortiment zijn geschikt voor verschillende indoor-sporten, waaronder taekwondo. De schoenen voldoen uiteraard aan de strenge kwaliteitseisen die Adidas aan hun producten stelt. De sportschoenen zijn gemaakt van polyurethaan, of PU, en hebben een slijtvaste zool. Speciaal aan dit model is dat er onder de bal van de voet een draaicirkel in de zool verwerkt is, zodat je optimaal kunt draaien.


Vechtsportartikelen van Adidas bij Aiki-Budo Sport

Met Adidas vechtsportartikelen gaat u goed uitgerust en optimaal beschermd de ring in. De producten zijn uitvoerig getest op kwaliteit en functionaliteit. Bestel je de vechtsportartikelen online nog voor 16.00 uur? Dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: