• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Reflex

Het merk Reflex heeft een speciale spray ontworpen tegen spier- en gewrichtspijn. De spray heeft een warme werking, die de diepere lagen van de spieren bereikt. De spray is te gebruiken tijdens trainingen maar ook tijdens wedstrijden kan Reflex prima gebruikt worden omdat het de spieren soepeler maakt.

 

Hoe en wanneer werkt Reflex Spray?

Bij verrekking of verzwikking van de spieren kan je de spray gebruiken. Daarbij komt warmte vrij, wat de pijn vermindert. Reflex Spray is ook preventief te gebruiken om het ontstaan van spier- en gewrichtspijn te voorkomen. Wanneer je de pijnlijke plek hebt ingespoten hoef je deze niet meer te masseren. Er zijn zelfs specialisten die dit helemaal afraden. Reflex Spray werkt onder andere bij:

  • Kneuzingen;
  • Stijfheid in de spieren;
  • Ontsteking van de gewrichten.

 

Reflex Spray in de Aiki-Budo Sport webshop

De spray van Reflex is van origine ontworpen in Spanje en wordt om die reden soms omschreven als het Spaanse wondermiddel. Heb je vaak last van spier- en gewrichtspijn? In onze webshop verkopen wij Reflex Spray in een verpakking van 130 ml. Als je de Spray vandaag voor 16.00 uur bestelt, wordt deze morgen al bij jou bezorgt. Wanneer je het product combineert met een ander en op een bedrag van boven de €50,- komt, is deze verzending zelfs gratis. Heb je vragen of opmerkingen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Bij Aiki-Budo Sport geven wij graag antwoorden op al jouw vragen over Reflex Spray.