• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Wacoku

De vechtsportartikelen van Wacoku zijn goedgekeurd door wereldwijde martial arts organisaties, zoals de Wereld Karate Federatie, de European Kendo Federation en de World Taekwondo Federation. Dat toont aan dat Wacoku vechtsportartikelen van uitstekende kwaliteit zijn en geschikt zijn voor zowel beginners, als professionals. Van oefenwapens tot staande bokszakken, Wacoku produceert uiteenlopende artikelen voor verschillende vechtsporten. Dit vooraanstaande vechtsportmerk heeft artikelen voor betaalbare prijzen, geschikt voor vechtsporters van alle niveaus.


Wacoku trainingswapens

Wacoku heeft al bijna dertig jaar ervaring met het produceren van trainingswapens voor diverse vechtsporten. Hun trainingswapens worden door vechtsporters over de hele wereld gebruikt. Alle Wacoku trainingswapens zijn goedgekeurd door het WKF, EKF en het WTF. Enkele trainingswapens van Wacoku in ons assortiment zijn:

  • Trainingsdolk;
  • Taiwanese bokken;
  • Taiwanese tonfa;
  • Oefen machettes;
  • Trainings bijl.

De oefenwapens zijn van hout, metaal, plastic of foam, zodat je veilig kunt oefenen zonder jezelf of een partner te verwonden. Wacoku oefenwapens zijn optimaal voor onder andere Krav Maga, Pencak Silat en Escrima.


Wacoku kleding

Het wedstrijd goedgekeurde topmerk produceert naast trainingswapens ook vechtsportkleding. Je vindt bij ons Wacoku taekwondo pakken en een Hakama voor onder andere kendo. Maak de uitrusting compleet met een hoofdbeschermer, body protector en scheenbeschermers van Wacoku. Zo ben je volledig beschermd tegen alle trappen en stoten en kan je zonder zorgen de vechtsporten beoefenen. Verder vind je in ons assortiment de traditionele Japanse tabie schoenen en sokken, zodat je kan sporten zoals de eerste vechtsporters dat ooit deden.


Traditionele vechtsportartikelen

De vechtsportartikelen van Wacoku zijn gemaakt met respect voor de vechtkunsten. De producten worden in Taiwan gemaakt, waar menig vechtsport vandaan komt. Klassieke vechtwapens, zoals het tai chi zwaard worden nog steeds geproduceerd door dit merk, met aandacht voor de klassieke manieren van vechten.


Wacoku vechtsportartikelen online kopen

Traditionele vechtsportartikelen en vechtsportwapens van Wacoku vind je bij Aiki-Budo Sport. Verbeter de technieken zonder jezelf of een partner te verwonden met onze foam vechtsportwapens. Ook voor traditionele vechtsportkleding zit je bij ons goed. Bekijk ons volledige assortiment Wacoku vechtsportartikelen meteen online in onze webshop.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: