• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

MUAY

Het merk Muay Original heeft zich toegelegd op de levering van originele thaiboks materialen, van thaibokshandschoenen tot scheenbeschermer maar ook coaching mitts en metalen toks. Al de producten van Muay worden daadwerkelijk gemaakt in Thailand, het land waar deze sport zijn oorsprong vind. Door de hoge kwaliteitscontrole die op locatie in Thailand plaatsvindt leveren zij excellente producten in innovatieve ontwerpen en moderne kleuren.


Muay bokshandschoenen

Net als de andere materialen van Muay, zijn de bokshandschoenen van hoge kwaliteit. In ons assortiment vechtsportartikelen vind je Muay bokshandschoenen voor kinderen en voor volwassenen. Niet alleen produceert Muay uitstekende bokshandschoenen voor het sparren, ook ontwikkelt dit topmerk zakhandschoenen. Speciaal voor het trainen met een bokszak of boksbal. Hoewel een training met een bokszak of boksbal veel voordelen heeft, is het minder goed voor uw bokshandschoenen. Tijdens het stoten tegen een kickboks target krijgen de handschoenen namelijk veel meer te verduren, waardoor ze eerder slijten. Denk hierbij aan meer kracht achter je stoten. Deze zakhandschoenen zijn beter geschikt voor deze doeleinden en zo beschadig je niet onnodig wedstrijdhandschoenen of trainingshandschoenen.


Muay vechtsportkleding en bescherming

Muay thaiboks materialen worden ontwikkeld met een oog op innovativiteit en functionaliteit. Dit zie je terug in de Muay thaiboks shorts met split in de pijpen. Door deze split heb je meer bewegingsvrijheid en kan je prettiger trainen. Niet gek dus dat ook veel kickboksers tegenwoordig voor deze vechtsportbroekjes kiezen! Naast thaiboks shorts maakt Muay nog veel meer vechtsportkleding en artikelen. Denk hierbij aan:

  • Muay hoofdbeschermers;
  • Muay scheenbeschermers;
  • Muay Thai Fight T-shirts;
  • Muay body protector.


Muay thaiboksmaterialen bij Aiki-Budo Sport

Met Muay thaiboksmaterialen ben je goed beschermd en kan je zorgeloos jouw thaiboks technieken ontwikkelen. Train met een partner met een Muay coaching mitt of ga juist volledig op in de training met een bokszak of boksbal. Wat jouw doelstelling ook is, met een uitrusting van Muay heb je een streepje voor! Bestelt je jouw favoriete vechtsportartikelen nog voor 16.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis! Bekijk dus meteen ons ruime aanbod Muay thaiboks materialen en bestel de artikelen die bij jou passen.