• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Hayabusa

Hayabusa is een leider in de combat en vechtsport industrie, met producten die over de hele wereld worden verkocht. Het merk is gespecialiseerd in materialen en kleding die gecreëerd zijn voor vechtsporters, boksers en fitness liefhebbers. Hayabusa loopt voorop in de ontwikkeling met betrekking tot bescherming en prestaties voor alle vechters. 

Hayabusa (spreek uit als Hi-ya-boo-sa) is het Japanse woord voor de Slechtvalk, de grootste roofvogelsoort. Het merk werd in 2006 opgericht. De eerste collectie bevatte een speciale lijn bokshandschoenen, rashguards en shorts, omdat deze fundamenteel zijn voor bijna elke vechtsporter. Alle producten werden gemaakt met de focus op het maken van materiaal wat de verwachtingen van de nieuwe generatie sporters kon overtreffen. Tegenwoordig heeft Hayabusa nog steeds een onderzoeks-gebaseerde aanpak qua ontwerpen, testen en produceren. Dit zijn ook de drijfveren voor hoe de beste materialen ontstaan als we het hebben over comfort, pasvorm, gevoel en misschien nog wel belangrijker, prestaties en veiligheid. 

Een vechtsporter is continue aan het leren en verbeteren van hun passie, een filosofie die ook wel Kaizen genoemd word. Hayabusa heeft deze filosofie toegepast in alle aspecten van het ondernemen. Of het nu gaat over product ontwikkeling, prestatie onderzoeken or zakelijke procedures. Hayabusa wil de lat hoger leggen en de status quo uitdagen. 

Hayabusa staat bekend voor het produceren van elite-level bokshandschoenen, die maximale support bieden aan de hand én de pols. Hayabusa handschoenen worden gebruikt door professionele vechters, fitness (kick)boksers en vechtsportliefhebbers over de hele wereld. 

Vraag het elke coach of trainer; Hayabusa handschoenen zijn de gouden standaard in handbescherming en comfort!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: