• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

M. Double You

M. Double You is een sportvoedingsmerk dat al sinds de begin jaren 80 actief is op de Nederlandse markt. In de loop der jaren is er veel veranderd, maar één ding is onveranderd gebleven, en dat is de kwaliteit van hun producten. Daarom is MDY ook een van de merken die het langst bij ons in het assortiment zit. Door het complete assortiment wat ze voeren is er een voedingssupplement of fitness accessoire voor bijna iedere sporter.


Fitness accessoires van MDY

Naast voeding hebben we ook een grote selectie aan fitness accessoires van MDY in ons assortiment. Deze accessoires helpen je bij je work out. Denk aan grips, wrist wraps maar ook diverse handschoenen voor beter grip. Zo help je jezelf het onderste uit de kan te halen en kan jij maximaal presteren in te gym!


M. Double You bij Aiki-Budo Sport

Wil je morgen al beginnen met het nemen van voedingssupplementen om zo meer uit de trainingen te halen? Dat kan! Bestel vandaag nog jouw voedingssupplementen voor 16.00 en ontvang deze morgen in huis. Bestellingen boven de €75,- worden zelfs gratis verzonden. Bedenk dus snel welke soort training jij wil gaan doen en welke supplementen hierbij heb beste kunnen helpen. Bekijk het volledige Aiki-Budo Sport assortiment en bestel direct de voedingssupplementen van MDY.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: