• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending vanaf 75 euro
 • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Ronin Fight-Gear

Ronin Fight-Gear is gericht op ontwikkeling, productie en verkoop van vechtsportmateriaal wat gebruikt wordt bij Ring Sporten. Denk daarbij aan sporten zoals Thaiboksen, Kickboksen, Boksen en MMA. Voor deze sporten hebben wij van Ronin Fight-Gear alle benodigde materialen zoals Bokshandschoenen, MMA Handschoenen en Punchhandschoenen en ook de benodigde beschermers zitten in het assortiment. Met Ronin vechtsportartikelen kan je volledig uitgerust jouw technieken verbeteren en beschermd op de trappen en stoten oefenen. Ronin Fight-Gear is een innovatief en trendy merk voor iedere vechtsporter, dus bekijk ons assortiment voor de beste vechtsportartikelen voor jou!


Ronin Fight-Gear bokshandschoenen

De vechtsportartikelen waar het merk Ronin Fight-Gear het meest bekend om staat zijn de hoogwaardige bokshandschoenen. Ronin produceert bokshandschoenen voor verschillende vechtsporten in verschillende prijsklassen. Hieronder staan de verschillende handschoenen van Ronin op een rijtje:

 • Ronin (kick)bokshandschoenen;
 • Ronin bokszak bokshandschoenen;
 • Ronin MMA handschoenen;
 • Ronin MMA freestyle handschoenen.

Combineer jouw Ronin bokshandschoenen met binnenhandschoenen, bandages of gel padded handschoenen voor optimaal comfort en een lange levensduur van jouw handschoenen. Let wel op dat de binnenhandschoenen geen vervanging is voor bandages. Bandages ondersteunen namelijk de polsen, beschermen de knokkels en verstevigen de middenhandsbeentjes. De binnenhandschoen daarentegen biedt enkel een extra laagje om de hand die zweet opvangt, zodat de handschoenen langer fris blijven.


Ronin bokskleding

Heb je de juiste bokshandschoenen en beschermers gevonden? Dan ontbreekt alleen de Ronin Fight-Gear bokskleding nog! Gelukkig kan je ook daarvoor bij ons terecht. Ronin Fightshorts en kickboks broekjes zijn gemaakt van verfijnde materialen, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt en de broekjes optimaal blijven zitten tijdens het sporten. Ook de kickboks T-shirts zijn uitvoerig getest op functionaliteit en draagcomfort. De shirts mogen namelijk niet te los zitten, zodat ze niet belemmeren tijdens het trainen. Naast losse Ronin Fight-Gear vechtsportartikelen, vind je bij ons ook volledige trainingssets. Hiermee ben je met een pakket meteen volledig uitgerust om te starten met trainen, en alles past uiteraard goed bij elkaar!


Diverse Ronin Fight-Gear artikelen

Naast bokshandschoenen, vechtsportkleding en beschermingsmaterialen, vindt je in ons assortiment nog veel meer Ronin vechtsportartikelen. Dit zijn zeer uiteenlopende producten, zoals:

 • Volledige boksringen;
 • Bokszakken en boksballen;
 • Ophangmaterialen;
 • Trapkussens, coaching mitts en targets;
 • Onderhoudsmaterialen en geurvernietigers.


Betaalbare vechtsportartikelen van uitstekende kwaliteit

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel verschillende Ronin vechtsportartikelen, die je los of als set kan kopen. Kijk dus rustig rond in ons uitgebreide assortiment en kies de boksartikelen die bij het beste bij jou passen. Vragen over wat de beste kickboksartikelen voor jou zijn? Neem dat contact op met onze medewerkers, wij helpen je graag verder! Bestel jouw Ronin Fight-Gear vechtsportartikelen nog voor 16.00 uur, dan heb je ze morgen al in huis!