• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Shock Doctor

Het Amerikaanse merk Shock Doctor is de #1 in mondbeschermende technologie: de onbetwiste leider van de gebitsbescherming. In 1992 ontvingen ze hun eerste patent, en vandaag de dag hebben ze de markt gerevolutioneerd. Voor hun bitjes maken ze gebruik van Shock Doctors zelfontwikkelde 3-lagen technologie en een customized gel waarmee je het mondstuk geheel naar je eigen gebit kunt vormen. Bovendien beginnen ze zich in de laatste jaar steeds meer toe te leggen op andere lichaamsbeschermende artikelen, zoals de toks die we bij Aiki-Budo Sport ook aanbieden.


Shock Doctor protectie

Ook voor de tok heeft Shock Doctor eigen technologie ontwikkeld: een ultra carbon cup met een uniek X-FIT systeem. De carbon cup heeft een bescherming van twee lagen, die zorgt voor maximale luchtcirculatie en bovendien bacteriën en geur tegengaan. Daarnaast volgt het design het lichaam nauwsluitend, zodat optimale bewegingsvrijheid wordt aangevuld met maximale bescherming. Ook dankzij de gel pad, die wrijving tegengaat.


Shock Doctor gebitsbescherming

Maar natuurlijk is het vooral het Shock Doctor bitje waar het allemaal om draait. Bij sporten is één regel heel belangrijk: je uitrusting mag je sportbeoefening nooit belemmeren. Daarom heeft de Shock Doctor gebitsbescherming het allemaal. De multilaag technologie, gel die zich naar je eigen gebit vormt, lichter gewicht, en makkelijker ademhalen en praten. Dat allemaal biedt Shock Doctor, zonder in te leveren aan daadwerkelijke mondbescherming. Het rubberen shock frame met extra kaakbescherming zorgt ervoor dat de klap maximaal wordt opgevangen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren!


Hoe maak ik de Gel Max goed passend?

Het grote voordeel van Shock Doctor is dat de mondbescherming zich aanpast aan het eigen gebit. Laat het bitje 90 seconden in heet water liggen, waarna je het kort met koud water op een comfortabele temperatuur brengt. Breng het bitje aan in de mond, door de hitte is de gel kneedbaar geworden. Plaats het bitje om de boventanden: begin door stevig de achterste tanden aan te drukken, daarna de voortanden. Klem vervolgens de boven- en ondertanden goed op elkaar. Door met de vingers de randen goed aan te drukken, over de lippen en wangen heen, vormt de Shock Doctor Gel Max zich naar jouw mond. Na het afkoelen en opharden toch niet helemaal tevreden? Herhaal simpelweg deze stappen en probeer het opnieuw.


Shock Doctor artikelen online aanschaffen bij Aiki-Budo Sport

Bij Aiki-Budo Sport verkopen we een breed assortiment aan Shock Doctor Gel Max bitjes, evenals de nieuwste tok met ultra carbon cup en het unieke X-FIT systeem. Door de goede pasvorm hindert de bescherming niet en kan je optimale sportprestaties leveren. Kan je niet wachten met starten? Bestel voor 16.00 uur en ontvang de Shock Doctor artikelen morgen al.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: