• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Ronin

Ronin is het vechtsportmerk dat wat wij begin jaren 90 in het leven hebben geroepen en in de top van de branche zit. Ronin vechtsportartikelen zijn voor verschillende traditionele vechtsporten, zoals karate en judo. Ook voor de moderne vechtsporten produceert Ronin vechtsportarikelen, onder het submerk Ronin Fight-Gear. Denk voor deze sporten aan boksen, kick- en thaiboksen maar ook MMA. Wij stellen hoge eisen aan de artikelen, waardoor ze van topkwaliteit zijn. Ronin is een goed, betaalbaar merk, waardoor zowel beginners als professionals aan de slag kunnen met een uitrusting van dit topmerk. Wilt je meer weten over de vechtsportartikelen van Ronin of van een van onze andere topmerken? Neem dan gerust contact met ons op.


Fighting gear van Ronin voor traditionele vechtsporten

Ronin is gespecialiseerd voor verschillende traditionele vechtsporten, zoals karate, judo en boksen. Bij Aiki-Budo Sport vindt je karatepakken en judopakken, maar ook andere toebehoren zoals beschermers en dojo materiaal. Ben je op zoek naar werpsterren of andere oefenwapens? Ook dan zit je met Ronin goed. Wordt een master in de klassieke vechtsporten met het oefenmateriaal van Ronin.


Ronin dojo materiaal

Naast kleding en bescherming voor het beoefen van jouw vechtsport kunnen wij ook helpen met het inrichten van de Dojo. Denk aan bokszakken, maar ook ophangmateriaal en matten zijn beschikbaar van het gevestigde Ronin merk. Wil je inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor het inrichten van jouw Dojo? Neem dan contact met ons op, of meld je aan als sportschool zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn!


Betaalbare vechtsportartikelen van Ronin online

Voor vechtsportkleding en andere vechtsportartikelen, kan je dus terecht bij Aiki-Budo Sport. Je vindt ons volledige assortiment Ronin vechtsportartikelen online in onze webshop. Bestel je jouw artikelen nog voor 16.00 uur? Dan heb je het de volgende dag al in huis! Bekijk dus meteen ons volledige aanbod aan Ronin vechtsportartikelen in onze webshop.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: