• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Tokaido

Tokaido is van oudsher een Japans merk binnen de karate wereld, die al sinds 1956 karate pakken produceert. In eerste instantie voor de eigen Japanse markt en later zijn de vechtsportartikelen van dit topmerk ook voor de rest van de wereld beschikbaar geworden. Tokaido is al 62 jaar een van de beste karatepakken producenten. Begin van de 80er jaren verkochten wij de Tokaido karatepakken al, die toen nog allemaal in Japan werden gemaakt. Sinds enkele jaren hebben ze naast hun fabriek in Japan ook een productielijn vanuit China.


Tokaido Karatepakken

Karate bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij er per onderdeel andere eisen aan het karatepak gesteld worden. Er zijn twee verschillende karatepakken: kata karatepakken en kumite karatepakken. Kata pakken zijn zwaarder en van een stevigere stof gemaakt, waardoor het pak het kenmerkende geluid maakt tijdens het uitvoeren van de oefeningen of kata’s. Kumite pakken daarentegen, zijn gemaakt van een fijnere stof waardoor de sporter niet belemmerd wordt tijdens het sparren. Wij hebben in ons assortiment veel verschillende Tokaido karatepakken:

  • Tokaido kata karatepakken;
  • Tokaido kumite karatepakken;
  • Tokaido karatepakken voor junioren.


Tokaido Karate beschermingsmateriaal

Tokaido was het eerste bedrijf ter wereld die pakken produceerde die exclusief voor karate waren. De pakken zijn nog altijd allemaal handgemaakt. De stof is licht geweven en sommige pakken zijn zelfs licht geborsteld aan de binnenkant, waardoor de stof prettig aanvoelt op de huid en zelfs bij langer dragen niet irriteert. De pakken kunnen wel tien jaar meegaan! Naast karatepakken produceert Tokaido nog veel meer vechtsportartikelen speciaal geschikt voor karate, zoals:

  • Borstbeschermers;
  • Scheenbeschermers en wreefbeschermers;
  • Karatehandschoenen;
  • Sporttassen;
  • Zwarte banden.


Tokaido WKF goedgekeurd

Een groot deel van de Karate pakken en beschermers zijn goed gekeurd door de World Karate Federation en mogen dus op alle internationale wedstrijden gebruikt worden. Je hoeft dus geen apart trainingspak en wedstrijdpak aan te schaffen. De Tokaido karatepakken zijn door de lange levensduur een goede investering! Wordt een master karateka in een pak van de eerste karatepakken producent, waar generaties karateka’s bij zweren.


Online Tokaido karate artikelen kopen

Echte karatepakken uit Japan, gemaakt van het beste katoen bereid met een eeuwen oud proces vindt je bij Aiki-Budo Sport. Tokaido is een merk voor de karateka die zichzelf en de sport serieus neemt en investeert in kwaliteit. Toch zijn de Tokaido karate artikelen goed betaalbaar! Ben je dus op zoek naar karate artikelen van topkwaliteit? Bekijk dan meteen ons aanbod Tokaido karate artikelen!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: