• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Tunturi

Het Scandinavische merk Tunturi werd in 1969 in één klap koploper op de fitnessmarkt toen ze de eerste hometrainer met ergometer uitbrachten. Bij deze fitnessapparatuur is het natuurlijk niet gebleven: intussen hebben ze een zeer uitgebreid assortiment aan fitness producten, van toestellen tot accessoires. De producten zijn onderverdeeld in drie lijnen, afhankelijk van de persoonlijke sportbehoeftes. De Competence-collectie voor het verbeteren van de lichamelijke conditie met een gemiddelde intensiteit. De Performance-collectie voor sporters met een stevige ambitie, zorgend voor meer afwisseling en intensiteit. En de Endurance-collectie voor professionele sporters. Bij Aiki-Budo Sport verkopen we de verschillende artikelen van Tunturi die op een brede manier ingezet kunnen worden om te fitnessen of om de sportprestaties te verbeteren naast de vechtsporttraining.


Fitness artikelen

De fitness accessoires van Tunturi helpen je bij de vechtsporttrainingen, zowel thuis als in de sportschool. Het is per sport verschillende welke fitness oefeningen aangeraden worden om de kracht- en uithoudingsvermogen extra te trainen. Vooral bij kickboksen wordt het hele lichaam gebruikt: het opbouwen van uw explosieve kracht is zowel belangrijk voor het boven- als het onderlichaam. De fitness artikelen van Tunturi die door Aiki-Budo Sport worden aangeboden bieden de kickbokser een complete work-out:

  • Kettlebells en dumbells;
  • Gewichtsverzwaarders voor krachtoefeningen;
  • Suspension trainers;
  • Powerbands;
  • Push up stands;
  • Balanstrainers;
  • Accessoires als fitnessmatten, timers en halterriemen.


Kettlebells van Tunturi

Kettlebells zijn niet meer weg te denken uit de work-out. Deze veelzijdige accessoire kan gebruikt worden om spierkracht, coördinatie, flexibiliteit, kernstabiliteit en uithoudingsvermogen te trainen op een efficiënte en effectieve manier. De kettlebells van Tunturi zijn ergonomisch gevormd en liggen daardoor prettig in de hand, met een rubberen onderzijde of vinyl coating die als bescherming van de vloer dient. Bij Aiki-Budo Sport zijn Tunturi kettlebells in verschillende gewichten verkrijgbaar, van 4 tot 32 kg.


Power bands van Tunturi

Ook weerstandsbanden kunnen veelzijdig gebruikt worden. Ze kunnen gebruikt worden voor de warming-up van de spieren, om oefeningen te verzwaren en om explosieve kracht te vergroten. Tunturi Power Bands zijn zeer flexibel en duurzaam, ze zullen niet breken of vervormen. Je kan ze bovendien overal gebruiken: op de sportschool, thuis, tijdens de lunchpauze op werk en onderweg. Aiki-Budo Sport biedt de Tunturi Power Bands in 5 verschillende uitvoeringen, handig op kleur gesorteerd: extra licht, licht, medium, zwaar en extra zwaar.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: