• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Coldsteel

Coldsteel is een Amerikaans merk wat zich heeft toegelegd op het fabriceren van realistische oefenwapens en messen. Wij hebben van het merk een aantal trainingsmessen in het assortiment, die veelvuldig gebruikt worden in de Martials Arts. Maar ook in het Krav Maga en de realiteitstrainingen door Politie en Justitie worden de producten van Coldsteel steeds vaker gebruikt.

 

Producten van Coldsteel

De wapens van Coldsteel die worden gebruikt bij trainingen zijn stuk voor stuk zelfverdedigingswapens. De wapens liggen lekker in de hand en kunnen gebruikt worden voor het manipuleren van de drukpunten van de tegenstander, om deze op die manier uit te schakelen. De wapens van Coldsteel zijn gemaakt van stevige kunststof en zijn daardoor vrijwel onbreekbaar. Door de zwarte kleur van de wapens ziet het gebruik ervan er ook nog eens super gaaf uit. De zelfverdedigingswapens van Coldsteel die Aiki-Budo Sport aanbiedt zijn onder andere:

  • Coldsteel koga's;
  • Coldsteel rubberen dolk;
  • Coldsteel rubberen tanto.

 

Coldsteel wapens bij Aiki-Budo Sport

Wij hebben in ons assortiment de beste zelfverdedigingswapens van Coldsteel. Doordat de wapens van kunststof zijn gemaakt, is het niet alleen veilig maar ook nog eens super betaalbaar om ze te gebruiken. Wil je de zelfverdediging trainingswapens zelf in huis halen? Wanneer je deze vandaag voor 16.00 bestelt in onze webshop, heb je de producten in veel gevallen de volgende dag al in huis. De zelfverdedigingswapens van Coldsteel koop je natuurlijk bij Aiki-Budo Sport!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: