• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Stroops

Stroops is een merk dat zich tot doel heeft gesteld om hoogwaardige producten op de markt te brengen voor het Crossfit en Bootcamp. Vooral hun sportelastieken worden veel gebruikt bij trainingen. Omdat veel vechtsporters naast hun techniektraining ook kracht- en weerstandstrainingen doen, kunnen deze elastieken voor jou ook zeker een goede optie zijn!


Elastieken van Stroops

De weerstandselastieken van Stroops heten Slastix. Deze trainingsmaterialen zijn speciaal ontwikkeld om veilig en effectief te trainen. De elastieken kunnen bij veel oefeningen ingezet worden en zijn daarom erg veelzijdig. Zo kunnen ze gebruikt worden om de armen mee te trainen, maar ook diverse spieren in de benen en de buikspieren kunnen er mee getraind worden. Een aantal van de Stroops producten die wij verkopen zijn:

  • Stroops Slastix Toner in extra zwaar, zwaar, medium, licht en extra licht;
  • Stroops Cobra Box Trainer in medium of heavy;
  • Stroops Power Pull Belt.

 

Stroops bij Aiki-Budo Sport

Door te trainen met Slastix elastieken van Stroops maak je de training zwaarder voor jezelf, waardoor de spieren beter en effectiever getraind worden. Vooral boksers hebben baat bij het trainen met Slastix. Bekijk alle producten van Stroops in onze webshop. Heb je vragen of wil je advies van een van onze medewerkers? Neem dan direct contact met ons op en stel alle vragen over de Slastix van Stroops.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: