• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Research

Research is al sinds 1983 op de markt als leverancier van voedingssupplementen. In al die jaren hebben ze een breed assortiment aan voedingssupplementen ontwikkeld die hoog in kwaliteit zijn en goed van smaak. Of je nu Proteïne, Koolhydraten, Vitamines of Mineralen zoekt, er zit ongetwijfeld iets bij voor jou!  


Voedingssupplementen van Research

Verschillende supplementen helpen bij verschillende dingen in het lichaam. Zo helpen eiwitten bij het opbouwen van vetvrije spiermassa, ondersteunt vitamine C het algehele immuunsysteem van het lichaam en helpen andere stoffen weer bij de toevoer van zuurstof naar de spieren, waardoor je een groter uithoudingsvermogen hebt en dus langer kan doortrainen. Naast voedingssupplementen in poedervorm, verkoopt het merk ook supplementen in de vorm van tabletten en zelfs vloeibare voedingssupplementen voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van capsules. De voedingssupplementen:

  • Helpen bij de opbouw van spiermassa;
  • Zorgen voor een groter uithoudingsvermogen;
  • Herstellen spieren na een intensieve training.

 

Research en Aiki-Budo Sport

De producten van Research helpen menig vechtsporter bij het trainen. Voor het beste resultaat neem je de supplementen vlak voor, tijdens of direct na de training in. De producten komen in verschillende vormen, maar ook in verschillende formaten. Het is dus mogelijk een grote hoeveelheid supplementen in één keer aan te schaffen, zodat je zeker weet dat je voorlopig voldoende in huis hebt. Als je de Research voedingssupplementen vandaag voor 16.00 uur bestelt, is de kans groot dat je deze morgen al in huis hebt. Bestel dus vandaag nog Research producten in de webshop van Aiki-Budo Sport!