• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Pro Shugyo

Pro-Shugyo ontwikkelt en levert houten oefenwapens vanuit China. Deze oefenwapens hebben een prima prijs kwaliteit verhouding. Ze worden vooral gebruikt in de traditionele Martial Arts. Daarnaast heeft Pro-Shugyo ook een hakama in hun assortiment.

 

Oefenwapens van Pro-Shugyo

Het merk heeft al veel ervaring op het gebied van de verkoop van oefenwapens. De houten wapens worden gemaakt van wit eikenhout en worden perfect afgewerkt, zodat het wapen zo glad voelt als metaal. De wapens kunnen gebruikt worden in de trainingen van vechtsport om zo de techniek en hand-oogcoördinatie te trainen. Een aantal van de Pro-Shugyo oefenwapens zijn:

  • Pro-Shugyo Tonfa;
  • Pro-Shugyo Kama;
  • Pro-Shugyo Wakazashi;
  • Pro-Shugyo Tanto.

 

Aziatische Hakama's

Bij sommige vechtsporten, zoals bij Aikido, dragen ervaren beoefenaars een hakama. Dit is een donkerblauwe of zwarte broekrok die tot op de enkels reikt. Pro-Shugyo heeft deze hakama's ook in de collectie. Het aantrekken van een hakama kan best lastig zijn. Om deze reden hebben wij er een video van gemaakt, die je kan bekijken op de productpagina.

 

Pro-Shugyo kopen bij Aiki-Budo Sport

Oefenwapens zijn niet alleen veilig om mee te trainen, maar het is ook nog eens heel erg leuk om er mee te trainen. Bestel dus vandaag nog de oefenwapens van Pro-Shugyo. Heb je vragen over de oefenwapens van Pro-Shugyo of wil je advies over de maat van een hakama? Neem dan contact met onze ervaren medewerkers op, zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze! Wil je de oefenwapens liever in het echt komen bekijken, zodat je kunt voelen hoe ze in de hand liggen? Kom dan gerust langs in onze showroom nabij Amsterdam!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: