• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Century

Century is hét merk in Amerika voor de leveringen van vechtsportmaterialen. Het vechtsportmerk is de grootste leverancier van martial arts artikelen en is zelfs partner van het Ultimate Fighting Championship, de grootste MMA-organisatie ter wereld. Wij zijn bij Aiki-Budo Sport dan ook heel trots dit merk in ons assortiment aan te mogen bieden. Century boksartikelen staan voor kwaliteit en respect voor de vechtkunst. Met innovatieve ideeën creëert Century artikelen die jou optimaal ondersteunen in het leren van de juiste technieken.


Trainen met een Century Trainingsdummy

Trainen met een boksbal of bokszak heeft veel voordelen. Century speelt hier op in en heeft naast boksballen en bokszakken ook boksdummies ontwikkeld. Wij hebben de voordelen van trainen met een bokspop voor je op een rijtje gezet:

  • Trainen met een bokszak of boksbal is een erg intensieve work-out, waarmee je het uithoudingsvermogen verbeterd en alle spiergroepen gebruikt;
  • Een bokszak of trainingspop biedt de mogelijkheid om technieken te oefenen, zonder partner;
  • Met een Century trainingspop kan je gericht stoten en trappen oefenen, omdat de pop een menselijke torso weergeeft;
  • Het trainen met een trainingsdummy, zoals de Century Bob XL trainings- en bokspop, verbetert de coördinatie.

Train je toch liever op een interactieve manier met een trainer of partner? Bekijk dan eens onze coaching mitts en trapkussens, waarmee je samen aan de slag kunt om de technieken en coördinatie te verbeteren.


Century bokshandschoenen

Dat Century verder kijkt dan andere vechtsportmerken bewijzen ze maar weer met hun wasbare bokshandschoenen. Deze bokshandschoenen zijn geschikt voor het trainen met een boksbal of bokszak en kunnen na afloop gewoon in de wasmachine en droger, zodat u er elke keer weer fris tegenaan kunt! Daarnaast vind je bij ons ook bokshandschoenen met een open handpalm en verschillende MMA handschoenen. De Century boksartikelen zijn innovatieve ontwerpen dus!


Century vechtsportartikelen kopen

Boksartikelen voor de sportschool of dojo van de grootste leverancier van vechtsportartikelen vind je bij Aiki-Budo Sport. Century boksartikelen zijn van hoogwaardige materialen en zijn fijn afgewerkt, waardoor ze lang mee gaan. Kwaliteit is gegarandeerd. Bestel je Century boksartikelen nog voor 16.00 uur in onze webshop, dan worden ze dezelfde dag al verstuurd!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: