• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Chemodis

Chemodis is al sinds 1947 een professionele leverancier voor massagemiddelen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, het productieproces wordt met grootse zorg begeleid. Dit zorgt voor een eindproduct dat volkomen veilig en verantwoord is voor de huid. 

 

Chemodis massagelotion en -olie

Pijn aan de spieren of gewrichten kan zeer vervelend zijn. Om verlichting te bieden, helpt het vaak om jezelf te (laten) masseren. Hiervoor kun je Chemodis massagelotion of massageolie gebruiken. In deze producten zitten speciale stoffen die de spieren verwarmen tijdens de massage. Hierdoor is het product uitstekend te gebruiken voor het uitvoeren van een sportmassage. De lotions en olies van Chemodis zijn gemakkelijk af te wassen met water en geven geen irritaties aan de huid. Het verwarmende element van de Chemodis massagelotion- en olie:

  • Versoepelt de spieren;
  • Biedt verlichting;
  • En helpt bij het voorkomen van blessures.


Chemodis producten bij Aiki-Budo Sport

Massagelotion en -olie van Chemodis zijn verkrijgbaar in de webshop van Aiki Budo. De flessen komen in verpakkingen van 500 ml en zijn verkrijgbaar in twee varianten. De verwarmende stoffen helpen bij het versoepelen van de spieren en zorgt voor een blijvende verlichting. De massageolie wordt gebruikt door de beste fysiotherapeuten van over de hele wereld. Als je de Chemodis producten vandaag voor 16.00 uur bestelt, kun je ze morgen al in huis hebben.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: