• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

LP Support

LP Support levert braces en beschermers van hoogstaande kwaliteit. Alle braces en beschermers van LP Support zijn gemaakt van neopreen. Neopreen heeft de eigenschappen dat het op een prettige manier ondersteunt en druk geeft. Het houd lichaamswarmte vast waardoor het geblesseerde lichaamsdeel op temperatuur blijft en tegelijkertijd zorgt het voor een goede doorbloeding. De braces en bandages van LP Support zijn goed wasbaar, kreuken of scheuren niet en behouden hun vorm.


Braces en beschermers van LP Support

Al meer dan 20 jaar is het LP Support een toonaangevend merk op het gebied van braces en beschermers. Voor bijna alle blessures is een passende brace verkrijgbaar. Alle producten van LP Support zijn ontworpen vanuit een therapeutisch oogpunt. De braces helpen bij het sporten wanneer je een blessure hebt, maar kunnen ook preventief gedragen worden, bijvoorbeeld als je ergens een zwakke plek hebt. Bij de braces van LP Support kan je denken aan:

  • LP enkelbrace;
  • LP polsbrace;
  • LP kniebrace.


LP Support bij Aiki-Budo Sport

Heb je last van een blessure? Of heb je ergens een blessure gehad en ben je nu bang om weer iets te beschadigen tijdens het sporten? Dan kan het verstandig zijn om met een brace of beschermers te gaan trainen voor extra stevigheid op de zwakke plak. Bekijk het volledige assortiment makkelijk online en bestel eenvoudig de brace die het beste bij jouw blessure past. Bestel je vandaag voor 16:00 uur? Dan heb je de brace morgen al in huis!

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: