• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

Twins

Vechtsportartikelen van Twins worden in Thailand gemaakt, waar ze streng gekeurd worden op kwaliteit. Al meer dan zestig jaar is Twins boxing een vooraanstaand vechtsportmerk omdat zij verder gaan dan andere vechtsportmerken om vechtsporters zo goed mogelijk te ondersteunen. Twins boksartikelen zijn een investering, maar zeer geschikt voor de serieuze bokser. De materialen zijn namelijk goed afgewerkt en gaan zeer lang mee. Goedkoop is vaak immers duurkoop.


Twins Bokshandschoenen

Bij Twins vechtsportartikelen wordt veel aandacht besteed aan functionaliteit en innovativiteit. De bokshandschoenen zijn gemaakt van echt runderleder, waardoor ze langer meegaan. Twins bokshandschoenen voorzien van extra padding aan de binnenkant van de hand en een langere klittenbandsluiting, zodat de polsen meer ondersteuning hebben bij de stoten. Daarnaast is de binnenkant van de handschoenen afgewerkt met mesh om de ventilering in de handschoenen te verbeteren en de handschoenen langer fris te houden. Bij Aiki-Budo vind je Twins bokshandschoenen in verschillende kleuren, maten en modellen. Weet je niet welke maat bokshandschoenen je nodig hebt? Dan kan je aan de hand van het lichaamsgewicht gebruik maken van de volgende maattabel:

  • Tot 55kg > Twins bokshandschoenen 10oz
  • 55 tot 65kg > Twins bokshandschoenen 12oz
  • 65 tot 75kg > Twins bokshandschoenen 14oz
  • 75 tot 85kg > Twins bokshandschoenen 16oz
  • 85 tot 100kg > Bokshandschoenen 18oz
  • 100kg + > Bokshandschoenen 20oz


Twins Scheenbeschermers

Net als de Twins bokshandschoenen zijn Twins scheenbeschermers gemaakt van topmaterialen. De scheenbeschermers zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleder, waardoor ze lang meegaan. Twins scheenbeschermers bevatten meerdere lagen padding die de impact van de trappen opvangen en de druk verdelen.


Twins Special BGVL 6 Bokshandschoen

De Twins boxing handschoenen die meteen in het oog springen zijn zijn de Twins Special BGVL 6 bokshandschoenen. Deze echt rundlederen bokshandschoenen hebben een padding over de gehele rug van de hand tot en met de polsen, waardoor de polsen extra ondersteunt zijn bij stoten. De Twins Special BGVL 6 bokshandschoenen staan dan ook bekend om hun goede ondersteuning. De kans op een blessure aan de handen of polsen is met deze handschoenen kleiner door de extra bescherming.


Twins Boxing Gear bij Aiki-Budo Sport

Vechtsportartikelen van Twins vind je bij Aiki-Budo Sport. Uitstekende bokshandschoenen, scheenbeschermers en ook de buik en dijbeenbeschermers van dit topmerk kan je online in onze webshop bekijken en bestellen. Bestelt je de vechtsportartikelen nog voor 16.00 uur? Dan heb je ze de volgende dag al in huis! Bekijk ons assortiment Twins boxing artikelen dus meteen in onze webshop.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: