• Op werkdagen besteld voor 16.00 uur, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Méér dan 3000 vechtsportartikelen

QP Sports

QP Sport staat voor Quality Performers Sport. Dit merk uit Nieuw Zeeland heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van lichaamsbeschermers voor tijdens het sporten. De voor ons meest interessante items zijn de dames borstbeschermers zoals de Maxi Guard en de Coolguard Super. Beide items worden door ons al jaren gevoerd tot tevredenheid van de meeste dames.

 

Bescherming voor vrouwelijke vechtsporters

De producten van QP Sport zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Lange tijd waren er geen tot weinig producten die vrouwen beschermden tegen de impact die diverse vechtsporten zoals boksen en MMA op het lichaam kunnen hebben. Mannen en vrouwen dragen allebei een bitje, maar waar mannen een tok dragen, is het voor vrouwen fijn om beschermende kleding te dragen bij de borsten. Een aantal voorbeelden van de beschermende kleding voor vrouwen die Aiki Budo van QP Sport verkoopt zijn:

  • Dames borstbeschermers inclusief top;
  • Losse cups;
  • Losse plaat borstbescherming
  • Losse tops.

 

QP Sport bij Aiki-Budo Sport

Vrouwen hebben recht op goede bescherming bij het beoefenen van vechtsporten. Daarom heeft het merk QP Sport beschermende kleding ontwikkeld die de borsten beschermt tegen de stoten die je bij boksen of een andere vechtsport wel eens moet ontvangen. Wanneer je vandaag voor 16.00 uur beschermende kleding van QP Sport bestelt, heb je deze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je een vraag over de bescherming of wil je weten welke maat je moet bestellen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. De medewerkers van Aiki-Budo Sport staan voor je klaar met advies en antwoorden op al jouw vragen over de bescherming van QP Sport.

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: